Top 7 fuste pentru vara acestui an pe care trebuie să le ai în garderoba ta

Planul pentru zilele caniculare: să uiți de dresuri și să porți fuste comode.

Fuste cu franjuri

1.

2.

3.

4.

O fustă decorată cu franjuri lungi este o alegere foarte originală pentru un eveniment seral. Ele dau o tentă deosebit de elegantă mai ales în timpul mersului…

Cu ce le asortăm: cu un top elegant, cum ar fi un pulover gingaș sau o bluză. Încercați să combinați 2 piese cu franjuri, spre exemplu fusta și gentuța.

Fuste mini

1.

2.

3.

4.

Fustele mini de obicei stau în dulap fără a fi atinse timp de 9 luni pe an. Vă recomandăm să alegeți fuste din denim, jacquard sau piele întoarsă.

Cu ce le asortăm: cu bluze ușoare și topuri cu un decolteu modest. Evitați excesul de “nud” – vulgaritatea nu este binevenită nici în cele mai călduroase zile. Dacă doriți un top ceva mai deschis, ar fi mai indicat să-l combinați cu o fustă midi.

Fuste cu jabou și volane

1.

2.

3.

4.

În acest sezonul apare peste tot: pe rochii, bluze, costume de baie și, desigur, fuste. Nu contează dacă e mini sau maxi, important e să fie cât mai multe volane. Acum sunt în trend modelele voluminoase cu multe straturi, în stilul celebrelor dansatoare latino-americane.

Cu ce le asortăm: cu bluze dantelate, cămăși clasice, tricouri albe. Puteți opta și pentru un top cu jabouri, dar să aveți în vedere că și fusta, și topul voluminos pot da impresia că aveți niște kilograme în plus.

Fuste plisate

1.

2.

3.

4.

Fusta cu falduri mărunte a cucerit deja inimile multor femei. Fustele plisate de ani buni își au un loc garantat în garderoba feminină și se pare că vor rămâne populare încă mult timp. Culorile pastelate și metalizate sunt o soluție universală pentru orice situație.

Cu ce le asortăm: cu o haină cu umeri descoperiți, un top strâns pe corp, un pulover ușor sau o geacă de piele. Și, bineînțeles, sandale cu toc.

Fuste cu șliț

1.

2.

3.

Vreți să-l impresionați pe bărbatul dvs.? Îmbrăcați o fustă elegantă cu șliț! O astfel de piesă vestimentară vă va asigura o ținută misterioasă și plină de feminitate.

Cu ce le asortăm: fustele extravagante trebuie combinate cu un top simplu. Puloverele oversize, cămășile clasice și în general orice top monoton ar fi o alegere perfectă.

Fuste transparente

1.

2.

3.

4.

Fustele transparent pot avea un aspect destul de excentric, dar pentru perioada caldă a anului ele sunt perfecte, căci asigură un confort maxim, dar și o ținută elegantă. Dacă nu îndrăzniți să purtați așa ceva în viața de zi cu zi, păstrați o fustă transparentă pentru plimbările pe malul mării.

Cu ce le asortăm: sub o fustă transparentă vă recomandăm să purtați o fustă puțin mai scurtă sau pantaloni scurți.

Fuste din piele colorată

2.

3.

Fustele din piele sunt din nou foarte populare. Dar dacă în sezonul precedent în trend era fusta clasică neagră din piele subțire, în acest an au devenit populare nuanțele țipătoare: roșu, albastru, verde sau bordo.

Cu ce le asortăm: cu un crop top, o bluză ușoară, un tricou cu imprimeu. Ținuta poate fi completată de minune cu o gentuță originală.