Top 6 articole pe care femeile în vârstă nu ar trebui să irosească banii – ținuta de prost gust este garantată!

Buna, dragii noștri cititori! Cât de des își cumpără femeile articole pentru sine, care în cele din urmă se dovedesc a fi uitate și aruncate pe cel mai îndepărtat raft al garderobei? În ajunul oricărei sărbători, fie de Anul Nou sau de 8 martie, multe magazine oferă reduceri. E clar că orice femeie vrea să profite de o ofertă atractivă.

Dar, la sigur nu merită să vă scufundați complet în pofta de a profita de toate reducerile laolaltă. Iată câteva sfaturi despre articolele care ar fi bine să le evitați. Ca rezultat, veți avea posibilitatea nu numai să economisiți bani, ci și să vă mențineți o bună dispoziție.

1. Îmbrăcăminte de mărime mică

Credeți-ne, dacă veți cumpăra o rochie sau fustă care nu se potrivește mărimii dvs, nu vă va face să arăți mai atractiv. Dimpotrivă, când haina vă strânge și incomodează din toate părțile, nu este o soluție ideală chiar pentru dvs înșiși.

1.1

Multe doamne mai în vârstă cred că dacă vor îmbrăca o rochie mulată pe corp, vor arăta mai tinere. Nu este corect, e o greșeală mare.

1.2

Fiți sigure că, astfel de ținute nu adaugă încredere în sine și nu veți aduna mulți admiratori. Hainele mici nu sunt o opțiune bună.

1.3

2. Blugi skinny

Uitați de irosirea banilor pe blugi skinny. În primul rând, nu se potrivesc pentru toate femeile în vârstă.

2.1

În al doilea rând, cu siguranță, în timpul sărbătorilor de Anul Nou, de exemplu, s-ar putea să adăugați câteva kilograme în plus (ce putem face, avem o astfel de mentalitate – multe dintre noi adoră să gătească bucate apetisante, mai ales de sărbători, iar consecințele apar puțin mai târziu, exprimate prin kilograme în plus).

2.2

Apoi, cum vom arăta în astfel de blugi? Nu prea simpatic, sunteți de acord?

2.3 

2.4

3. Bluze transparente

O astfel de bluziță arată destul de frumos, dar nu are sens să o procurați. Doar imaginați-vă că ați cumpărat așa ceva și nu o puteți purta la o petrecere corporativă sau atunci când mergi în vizită.

3.1

De purtarea bluzei la locul de muncă nici nu mai vorbim, pentru că chiar nu se potrivește deloc.

3.2 

3.3 

4. Tricot subțire

Articolele din tricotaje subțiri se șifonează și dezvăluie toate dezavantajele siluetei, dacă aveți niște kilograme în plus. După câteva spălări, încep să pară nu prea prezentabile. O astfel de haină nu va fi utilă și o veți arunca undeva prin dulap.

4.1

Iar dacă aveți câteva kilograme în plus, tricotul subțire nu va face decât să le evidențieze și mai mult.

4.2

4.3

5. Guler de blană

Gulerele blănoase nu mai sunt la modă. Acestea fac imaginea să arate semnificativ mai grea, creând o senzație de neîndemânare.

5.1

În plus, acum blana naturală este un ”mauvais ton”, iar cea artificială pare prea vulgară.

5.2

5.3

5.4

6. Leggings

Este perfect acceptabil să cumpărați așa ceva pentru casă sau pentru sala de sport. Dar nicidecum pentru a ieși afară. Leggings nu reprezintă o piesă de îmbrăcămintea urbană.

Acestea uneori arată ridicol chiar și pe fetele tinere, ca să nu mai vorbim de doamnele în vârstă, cu siluete deja departe de cele perfecte.

6.1 

6.2

Dacă cheltuiți bani pe leggings (ca îmbrăcăminte de casă sau sport), atunci să fie neapărat dense și de înaltă calitate.

6.3

6.4

Deci, dacă inițial evitați să faceți unele cumpărături, la final ați putea economisi mulți bani. Mai bine să investiți acești bani în ceva util. Nimic nu strică atât de mult dispoziția ca înțelegerea că ați făcut o cumpărătură nereușită.

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!