Top 4 cele mai trendy culori de manichiură în vara acestui an

Femeile care preferă manichiura clasică și culorile reținute au în această vara șansa de a face experimente cu nuanțele, fiind totodată în trend. Cu cât mai interesantă și originală este manichiura, cu atât mai bine! Vă invităm să urmăriți cele mai recente tendințe în ceea ce privește manichiura.

1. Alb

Culoarea albă este mereu potrivită pentru perioada caldă a anului. Fiind foarte evidentă, manichiura albă subliniază frumusețea mâinilor, mai ales dacă acestea au un bronz elegant. De altfel nu e neapărat să optați pentru un alb total. Puteți decora unghiile cu ornamente armonioase, la modă fiind mai ales cele asimetrice.

2. Nud

Manichiura de o nuanță nud calm este foarte populară în acest sezon. Nuanțele gingașe de genul crem, cafea sau frișcă vor fi o soluție perfectă pentru femeile care s-au săturat de culori țipătoare.

3. Roz

În acest an specialiștii recomandă culoarea roz, dar mai puțin nuanțele fuchsia sau zmeură. Mult mai populare sunt nuanțele zefir, vată de zahăr sau bubble gum. Manichiura roz cu paiete va fi și ea o alegere perfectă în acest an.

4. Orange

Acum câțiva ani era foarte popular rujul de nuanțe orange. Astăzi acest trend a trecut la manichiură. Specialiștii recomandă atât nuanțele țipătoare de portocaliu, cât și altele mai calme: coraliu, piersică ș.a. Unica restricție ar fi pentru culorile neon, ca nu se înscriu în armonia acestui sezon.