Top 4 cele mai potrivite tunsori pentru un păr subțire și fin!

Părul subțire și fin poate crea o mulțime de probleme, este obraznic și este greu să creezi o coafură. Cel mai mare dezavantaj este considerat lipsa volumului. Ca urmare, orice tunsoare arată urât și fără volum. De asemenea, o tunsoare pe părul subțire subliniază și accentuează toate neajunsurile feței. Stiliștii confirmă că acest neajuns al părului poate fi evitat, datorită alegerii unei tunsori potrivite.

Aceste opțiuni de tunsori, prezentate în articolul de astăzi, sunt cele mai de succes și potrivite pentru fetele de toate vârstele. Iar unele dintre tunsorile propuse nu trebuie nici măcar să fie aranjate sau modelate. Iată care sunt acestea:

1. Pixie – bob 

1.1

Tunsoarea de tip pixie sau bob este una dintre cele mai la modă, mai multe sezoane la rând. Aceste tunsori creează un volum superb în zona occipitală a capului, fără a modela părul folosind fixative, pentru a obține o coafură voluminoasă. Dacă după spălarea părului vă veți folosi de un uscător de păr, veți obține o coafură uimitoare și bună dispoziție.

2. Cascada 

2.1

Această tunsoare este potrivită pentru fetele care doresc să-și păstreze părul lung, dar nu se pot lăuda cu densitatea acestuia. De asemenea, este o variantă pentru a scăpa frumos din situația în care, din cauza decolorării părului capetele s-au deteriorat puternic. Tunsoarea Cascada oferă volum în jurul capului, cu o cădere frumoasă pe umeri. Lungimea acestei tunsori poate fi variată, în funcție de dorință și caracteristica părului. Pe baza acestei tunsori cu ușurință veți modela o coafură superbă la un salon de frumusețe sau chiar acasă, realizând-o de sine stătător.

2.2

3. Carre

3.1

Forma acestei tunsori superbe, probabil, nu va înceta să fie relevantă. Carre are un plus semnificativ – este salvarea pentru părul subțire și fin, ajutându-i să-și păstreze forma și volumul în timpul zilei. Adevărul este că un styling va dura ceva timp, pentru ca părul să fie aranjat cu grijă și frumos. Clar, că pentru a menține o formă frumoasă, ar trebui să reîmprospătați în mod regulat tunsoarea în salon. De fapt, această măsură este relevantă pentru orice tip de tunsoare și păr.

4. Tunsoare franțuzească 

4.1

Această tunsoare are nevoie de un coafor profesionist, deoarece fiecare fir de păr este tăiat și filat treptat, pas cu pas, obținând o imagine complexă, care va crea un volum superb în zona occipitală. Absența bretonului va permite să creați densitatea dorită în zonele laterale, alături de față. Părul trebuie aranjat doar după spălare, deoarece acesta nu va necesita efectuarea altor proceduri de styling suplimentare.

Alegeți tunsoarea care se potrivește părului dvs și dispoziției dvs. Să fiți frumoase întotdeauna!