Top 3 tipuri de fuste versatile, care se potrivesc oricărei femei și pentru orice anotimp! 

Fustele reprezintă un simbol al feminității! Atunci când alegeți o fustă, ar trebui să vă ghidați după o regulă simplă: fusta trebuie să se potrivească cu formele siluetei dvs, să vă sublinieze punctele forte și să vă ascundă imperfecțiunile minore. Drag cititor, am ales 3 fuste versatile care se potrivesc tuturor femeilor și arată bine în orice perioadă a anului. Verificați selecția noastră!

1. Fusta de lungime medie

Fustele de lungime medie sunt potrivite pentru femeile de toate vârstele: arată bine atât pe fetele tinere, cât și pe doamnele de o vârstă elegantă. Mai mult, acest stil este potrivit pentru aproape orice ocazie: atât pentru fiecare zi la birou, cât și pentru o ieșire festivă. Într-o versiune casual, o fustă midi din piele asortată cu un tricou cu gât și pantofi confortabili, va arăta grozav.

1.1 

O versiune de birou: fustă midi plisată + tricou cu gât + jachetă clasică și ghete cu toc.

1.2 

O altă ținută casual, care poate inspira atât fetele tinere, cât și cele mature, este fusta midi plisată + pulover.

1.3 

1.4

1.5

O alegere perfectă pentru o ocazie festivă va fi o fustă midi satinată, care se va combina minunat cu o bluză elegantă dantelată, pantofi stiletto și bijuterii gingașe, care vor adăuga expresivitate imaginii.

1.6

Puteți crea nenumărate look-uri cu o fustă midi. Iată câteva exemple:

1.7

1.8

1.9

1.10

1.11

2. Fusta de tip creion

Fusta de tip creion este populară la multe femei. Deși este asociată cu un cod vestimentar de birou, poate fi asortată frumos și în viața de fiecare zi. De câteva sezoane la rând, fustele creion midi sunt la modă. Această croială accentuează perfect silueta. Pentru zilele de birou, acestea vor fi în perfectă armonie cu topul de bază: bluză, tricou cu gât, pulover.

2.1

2.2

2.3

Fustele de tip creion arată perfect combinate cu bluze dantelate, cămăși decorate cu volane sau mâneci bufante – aici vă prezentăm doar câteva versiuni, deși există o sumedenie de look-uri.

2.4

Apropo, dacă v-ați plictisit de modelele monocrome, în nuanțe mai pale, puteți alege fuste cu modele imprimate: de exemplu, buline, dungi, animal print sau în carouri. Important e să fie completată cu piese într-o singură culoare.

2.5

2.6

2.7

2.8

3. Fustă evazată cu talie înaltă

Fusta evazată este potrivită atât pentru domnișoarele tinere, cât și pentru cele mature. Aceasta ne poate transforma silueta într-o clepsidră mult dorită, în special modelele cu talie înaltă. Nu uitați însă că, acest model mărește puțin șoldurile.

Fusta evazată poate fi asortată în moduri diferite, totul depinde de alegerea topului și a accesoriilor. Această fustă cel mai bine se va privi cu un top ce accentuează silueta – atunci, silueta dvs ca căpăta forme proporționale.

3.1 

3.2 

O alternativă la modă pentru sezonul de toamnă – iarnă este setul cu o fustă evazată și o cămașă clasică sau un pulover de tip oversize, numai bun pentru o zi răcoroasă.

3.3

3.4

3.5

Fusta evazată este, de asemenea, potrivită pentru o ocazie specială. Alegeți doar o bluză elegantă, pantofi stiletto și bijuterii pentru a vă reîmprospăta stilul.

3.6

3.7

3.8

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!