Top 3 tipuri de femei inaccesibile, din punct de vedere astrologic.

Femeile sunt misterioase și se deosebesc foarte mult una de alta, fiecare femeie adoptând un anumit tip de comportament.

Suntem siguri că și stelele au o mare influență asupra caracterului femeilor.

Vom încerca să aflăm, în continuare, care sunt cele mai inaccesibile femei din zodiac.

Acestea vor putea fi cucerite doar de bărbații care au răbdare de fier!

Locul 3: Vărsător.

Trebuie să aveți multă răbdare cu femeile din zodia Vărsător. Va trebui să le duceți la restaurant, cinematograf sau cafenea. Pe lângă flori și dulciuri, va trebui să le oferiți cadouri personalizate, luând în considerare interesele și dorințele lor. Aceste native analizează cu mare atenție toate argumentele pro și contra înainte de a începe o relație.

Când vor fi sigure că pot avea încredere deplină, vor deveni cele mai fericite de pe pământ.

Locul 2: Capricorn.

Pentru Capricorn căsătoria este pentru totdeauna. Când aude cuvântul „divorț” îl trec fiorii, așa că nativele din această zodie sunt foarte atente înainte de a începe o relație. Sunt foarte directe, de aceea dacă nu le plac anumite lucruri, vă vor spune imediat.

Pentru Capricorn prima etapă a relației este una foarte importantă. În primul rând datorită romantismului, dar mai mult pentru că anume în această perioadă îl va putea studia cu mare atenție pe viitorul soț. Va accepta să se căsătorească doar cu bărbatul care îi va putea câștiga încrederea!

Locul 1: Pești.

Nativele din zodia Pești nu prea știu ce vor, asa că ar putea fi destul de dificil să le cuceriți. Pentru aceasta va trebui să aveți foarte multă răbdare și timp.

Și să știți că uneori aceste eforturi pot fi în zadar, deoarece Peștii pot fi cam nestatornici, vor da ușurel din  coadă și vor pleca lăsându-vă cu gura căscată.

Sunteți de acord cu acest horoscop? Scrieți-ne în comentarii.

error: Content is protected !!