Top 20 cei mai simpatici câini și copiile mici ale acestora!

Că avem sau nu un câine… nici nu mai contează. Cu siguranță fiecare dintre noi a simțit cel puțin o dată în viață privirea blândă a unui câine și s-a lăsat atins de fiorii împărtășiți. În adâncul sufletului știm că doar printr-o privire, animalul ne-a transmis mult mai mult decât ar face oricine, în mii de cuvinte. Unul din amatorii de câini este și actorul Johnny Depp. Acesta este de părerea că ”Singurele creaturi capabile să ofere iubire pură sunt câinii și copiii.”

Dorința de a avea o familie este una importantă nu doar pentru oameni. Animalele la fel au instincte foarte puternice, printre care și cel de a proteja copii săi. Deoarece câinii sunt cei mai devotați și fideli patrupezi, aceștia își asumă responsabilitatea pe deplin față de puii săi. Unde mai pui, cel mai des micii pui de câine sunt o copie exactă a părinților.

Vă prezentăm o selecție de imagini deosebit de drăgălașe a câinilor maturi și a puilor acestora. Dacă încă nu aveți un câine, vă asigurăm că după ce veți admira pozele acestora, cu siguranță vă veți gândi să adăpostiți unul.

Tatăl și fiul 

O familie fericită 

Jameson și Remington 

5 copii exacte a mamei 

Tatăl și fiul 

Pupici dulci 

Doi câini frumoși, de aceeași culoare 

Dragostea de mamă 

Bulldog francez și puiul său 

O mamă foarte responsabilă 

Fiul este copia exactă a tatălui 

Gemeni 

Mama cu puiul său 

O dragoste nemărginită 

Acest Bulldog este mândru de fiul său 

Un tată foarte grijuliu 

Îmbrățișări calde 

O familie împlinită 

Mini versiunea mamei 

Mama și puiul său