Top 15 vedete, care au devenit de nerecunoscut după ce și-au schimbat culoarea părului! 

Suntem obișnuiți să vedem cum actrițele noastre preferate din diferite filme experimentează cu imagini complet diferite. Dar nu întotdeauna ne gândim cum se realizează astfel de schimbări. Deci, fie că o face de dragul unui rol, fie din propria dorință, fie că cineva pierde în kilograme sau le adăugă. De-a lungul timpului am văzut cum celebritățile apar în public după ce și-au ras sprâncenele, și-au făcut o tunsoare ultra scurtă sau ne-au impresionat cu un tatuaj artistic. Deși, uneori, doar un simplu fleac contribuie la o schimbare radicală a aspectului – sigur că e culoarea părului. După cum s-a dovedit, acest lucru este mai mult decât suficient.

Astăzi, noi am încercat să colectăm exemple de transformări în care culoarea părului actrițelor a jucat un rol major în schimbul de imagine. Inspirându-ne de acest proces, chiar și noi am fost atrași să experimentăm puțin cu propria înfățișare. Până vom vedea rezultatul, ne vom inspira mai departe din fotografiile vedetelor, care s-au dovedit a fi uimitoare.

Drag cititor, vă invităm să urmăriți acest articol împreună cu noi. Poate că și dvs vă veți inspira și veți avea chef de experimente. Ar fi posibil să cucerim lumea din jur, ce ziceți?

1. Cara Delevingne

2. Ornella Muti

3. Cate Blanchett

4. Michele Mercier

5. Anne Hataway

6. Rooney Mara

7. Sophia Loren

8. Rachel McAdams

9. Emma Stone

10. Reese Witherspoon

11. Barbara Brylska

12. Amy Adams

13. Lea Seydoux

14. Lindsey Lohan

15. Blake Lively

V-ați schimbat vreodată culoarea părului într-un mod radical? V-a plăcut rezultatul? Acum ce nuanță de păr purtați? Ne arătați niște foto ”înainte și după”? Așteptăm comentariile cu drag.