Top 15 idei de manichiură încântătoare, pentru zilele frumoase de primăvară/vară! 

Iată că e și primăvară! Încetul cu încetul natura își deschide ușile, totul începe să înverzească, natura capătă culori pline de viață și este gata să ne întâlnească cu căldură. La sigur, primăvara este cel mai frumos anotimp al anului – acel sezon în care natura intră pe deplin în drepturile sale, când nu mai este frig, când ne bucurăm de frumoasele raze de soare care ne încântă și uităm de toate necazurile și greutățile.

Drag cititor, vă invităm să faceți cunoștință cu unele dintre noile idei de design a manichiurii, pentru sezonul de primăvară/vară.

1.

2.

3.

4.

5.

Acum putem spune sigur că primăvara este în curte. Odată cu reînnoirea completă a sezonului, manichiura noastră este, de asemenea, actualizată. Clar că, la început de sezon s-a realizat deja o tranziție de la ideile de manichiură de iarnă la ideile blânde și gingașe de primăvară, însă designul manichiurii de primăvară în sine este foarte eterogen. Primăvara este în cele zile a calendarului, când din punct de vedere psihologic ne este mult mai ușor, pentru că iarna a trecut. Deși primele zile calendaristice ale primăverii totuși mai sunt reci, în această perioadă a sezonului, ideile de design blând și ușor sunt foarte populare.

6.

7.

8.

9.

10.

Apoi, odată cu sosirea zilelor mai calde și deja mai însorite, cererea pentru astfel de idei scade și doamnele vor ceva mai interesant, mai luminos, pentru a se potrivi cu natura din jur. Deci. în general, această tendință va fi populară până în vară și chiar până în toamnă. Doar că vara va prevala propria temă a designului de unghii.

11.

12.

13.

14.

15.

În noul sezon, designul de manichiură de primăvară/vară are cu ce se mândri: cu idei luminoase și elegante în noi interpretări ale tehnicilor deja cunoscute.

Să fiți frumoase și elegante mereu, deoarece meritați!