Top 13 cele mai seducătoare arome din întreaga lume

Psihologii spun ferm: bărbații iubesc deliciile, de aceea nu vor trece nepăsători pentru lângă o domnișoară de la care adie o aromă dulce. Noi am verificat asta și am ajuns la concluzia că bărbații iubesc aromele dulci, dar unii dintre ei preferă și ceva mai interesant.

Noi am făcut o listă cu “acele arome” care îi face pe bărbați să întoarcă privirea…

1. Escentric Molecules

La baza Escentric Molecules se află o moleculă unică Iso E Super. Aceasta amplifică de câteva ori efectul feromonilor, care ne fac mai atrăgătoare și mai seducătoare. Bărbații se lasă cuceriți din prima de oricare din aceste arome.

Prețul: circa 115 euro.

2. Criminal of Love, K by Kilian

Criminal of Love, K by Kilian nu este doar un parfum, ci o adevărată provocare! Aroma plină de feminitate și erotism este pur și simplu irezistibilă!

Prețul: circa 130 euro.

3. Allure Sensuelle, Chanel

Allure Sensuelle este un parfum ideal pentru persoanele gingașe, sensibile și romantice. Florile și poeziile de dragoste sunt garantate!

Prețul: circa 85 euro.

4. L`Ange Noir, Givenchy

L`Ange Noir de la Givency este alegerea unei femei expresive, elegante, seducătoare și periculoase totodată.

Prețul: circa 85 euro.

5. Side Effect The Carnal, INITIO

Aroma îndrăzneață și sensibilă a Side Effect din colecția The Carnal de la INITIO o face pe femeie și pe toți cei din jur să creadă în lucruri imposibile și să nu se teamă de nimic!

Prețul: circa 280 euro.

6. Midnight Oud, Juliette Has a Gun

Miezul nopții este o perioadă misterioasă, când se întâmplă lucruri incredibile. Midnight Oud este aroma care are efecte îmbătătoare asupra bărbaților.

Prețul: circa 115 euro.

7. Devil Tender, ExNihilo

Aroma Devil Tender de la ExNihilo este o expresie a feminității cuceritoare și fermecătoare, care te face să nu îi poți opune nici o rezistență!

Prețul: circa 280 euro.

8. Alaia Blanche, Azzedine Alaia

Aroma Alaia Blanche este dedicată femeilor active, îndrăznețe și pline de viață. Adică femeilor care sunt admirate de bărbați!

Prețul: circa 85 euro.

9. Narciso Poudree, Narciso Rodriguez

Toate parfumurile lui Narciso Rodriguez sunt o expresie vie a sensibilității și feminității, iar aroma Narciso Poudree confirmă această regulă. Fiind caldă, puternică și deschisă, această aromă asigură un magnetism irepetabil!

Prețul: circa 75 euro.

10. The One Essence, Dolce&Gabbana

Celebra aromă Dolce&Gabbana The One este atât de populară datorită faptului că nuanțele sale orientale îi “rănesc” pe bărbați direct în inimă!

Prețul: circa 85 euro.

11. L’eau Kenzo Aquadisiac, Kenzo

Denumirea acestui parfum este foarte grăitoare! Aroma fermecătoare a L’eau Kenzo Aquadisiac atinge cele mai sensibile coarde ale sufletului bărbătesc.

Prețul: circa 75 euro.

12. Si Rose Signature, Giorgio Armani

Putere. Sensibilitate. Pace. Sursa de inspirație pentru creatorii Si Rose Signature de la Giorgio Armani a fost, nici mai mult nici mai puțin, femeia contemporană. Unei femei cu această aromă bărbații nu-i vor putea spune altceva decât “Si!”.

Prețul: circa 60 euro.

13. Magnolia Love, Erborian

Magnolia este simbolul primăverii și al iubirii veșnice. În Coreea se consideră că magnolia exprimă perfect feminitatea, inocența și frumusețea, iar uleiul esențial al acestei flori este considerat a fi un afrodiziac foarte puternic.

Prețul: circa 50 euro.