Top 10 sfaturi de stil: Cum să te îmbraci frumos fără să cheltui mulți bani?

Orice fashionistă își dorește să fie mereu atrăgătoare şi să poată alcătui ținute la modă, dar cu puțini bani.

Iată câteva sfaturi de stil care vă vor ajuta să aveți ținute confortabile si moderne, fără să cheltuiți mulți bani. Investiți în câteva piese cheie, modele potrivite și, accesorii!

1. Investiți în tricouri albe.

Tricoul alb se potrivește pentru o mulțime de combinații, astfel reușiți să creați un outfit perfect. Se combină perfect atât cu o pereche de blugi, cât și cu pantaloni, fuste, rochie sarafan.

2. Cumpărați haine din outlet-uri.

Veți găsi piese de designer la prețuri accesibile. Spre exemplu o rochie elegantă și modernă, care vi se potrivește perfect și va fi la modă chiar și în următorul sezon. Este o greșeală să nu cumpărați haine din outle-uri. Puteți cumpăra articole vestimentare de aproape 10 ori mai ieftine decât prețul sezonier.

3. Cumpărați haine în sezonul reducerilor.

Reducerile sezoniere sunt un motiv pentru a cumpăra haine de branduri și a vă împrospăta garderoba. Trebuie să vă pregătiți pentru ele. Să uitați sau să nu profitați de reduceri nu este o idee tocmai bună. În această perioadă puteți găsi haine la un preț simbolic. Cu siguranță că există branduri scumpe care fac reduceri substanțiale din când în când, și aveți ocazia de a achiziționa piese spectaculoase.

4. Investiți în articole vestimentare a garderobei de bază.

Nu vă grăbiți să cumpărați articole vestimentare pe care atârnă un preț simbolic. Cel mai probabil, în câteva luni, nu va mai fi la modă. Cumpărați piese vestimentare clasice care sunt baza garderobei. Un tricou alb sau negru, o pereche de blugi, articole din tricotaje − vor fi cumpărături bune. Evitați să cumpărați articole vestimentare care au fost populare în sezonul trecut.

5. Cumpărați deștept.

Prețurile mici întotdeauna atrag atenția, vă provoacă să cumpărați lucruri care nu sunt utile. Este absolut greșit să achiziționați haine doar de dragul reducerilor. Atunci când vă ademenește o reducere considerabilă la un articol vestimentar, gândiți-vă unde îl veți îmbrăca și cu ce îl veți asorta.

6. Cumpărați haine colorate.

Din păcate, multor femei le este frică să cumpere haine în nuanțe luminoase și nici nu probează rochii e culoare roșie, pulovere roz sau un palton elegant brodat. Nu trebuie să faceți abuz de culori, dar nici nu trebuie să vă fie frică de nuanțe luminoase. Atunci când sunteți în magazin, îmbrăcați haine în nuanța pe care nu o aveți în garderobă. Dacă anume ea este cea care vi se potrivește, dar nu o aveți?

7. Combinați stilul simplu cu cel complex.

Acesta este cel mai bun sfat pentru a avea mereu un stil impecabil. Dacă îl urmați, nu veți da greș niciodată. Tricoul alb, blugii, pantalonii clasici, pot „calma” orice ținută sofisticată.

8. Nu economisiți pe accesorii.

Accesoriile sunt extrem de importante într-o ținută. Puteți să purtați cea mai simplă ținută și să-i conferiți un look sofisticat cu ajutorul unei perechi fabuloase de pantofi sau a unei genți scumpe. Rețineți că, o geantă scumpă sau o pereche de pantofi pot schimba întreaga ținută.

9. Încălțămintea „purtată” este o nouă tendință.

Nu trebuie să renunțați la încălțămintea preferată, dacă există o zgârietură pe ele. Se pare ca designerii au început chiar să producă încălțăminte, care arată de parcă ar fi fost deja purtată. Acest stil confortabil este preferat ceva timp de către europeni.

10. Hainele oversize sunt alegerea excelentă.

Hainele de dimensiuni mai mari sunt în trend, iar cele mulate ocupă locul secund. Se poartă hainele comode. Aruncați din garderoba dvs tricourile, rochiile și sacourile prea strâmte. Ele nu arată bine nici chiar pe cele mai suple și perfecte siluete.