Top 10 culori la modă în anul 2020.

În fiecare an, în paleta de culori este introdusă o nuanță nouă care va dicta moda. Care sunt culorile care vor fi în vogă în acest an și nu trebuie să lipsească din garderoba fashionistelor?

Iată nuanțele care sunt la modă:

1. Coral

Această nuanță se bucură de popularitate în acest an. Este o culoare saturată și plăcută. Articolele vestimentare în nuanță de coral vor conferi un aer romantic și delicat.

 

2. Verde măslină

În acest an, nuanța aceasta va fi mai prezentă decât niciodată. Este o nuanță elegantă, practică, versatilă care vă va ajuta la compunerea oricărei ținute.

 

3. Lila

Este o nuanță feminină, elegantă, care va fi indispensabilă pentru moda anului 2020. Va conferi ținutei dvs un farmec deosebit și sofisticat.

 

4. Burgundy

Culoarea vinului roșu este ideală pentru femeile care doresc să iasă în evidență. Optați să purtași costumele în nuanță de burgundy. Rochiile, fustele și bluzele în această culoare oferă purtătoarei un aer deosebit de fermecător.

 

5. Albastru

Nuanța de albastru intens va cuceri podiumurile de modă. Se potrivește tuturor și nu poate să dea greș în nicio combinație vestimentară. Va conferi un look unic și proaspăt.

 

6. Albastru marin

Nuanța de albastru marin va fi la mare căutare anul acesta. Este o culoare care va întineri și va conferi gingășie purtătoarelor.

 

7. Galben

Această culoare a fost în vogă anul trecut, dar și în acest an continuă să fie în topul culorilor la modă. Luminoasă, suculentă,această culoare va atrage toate privirile. Nu este potrivită pentru ținutele business.

 

8. Roz pudrat

Este o culoare care nu se va demoda niciodată și se va purta din ce în ce mai mult. Va conferi un aer romantic, feminitate și tandrețe. Este o culoare elegantă și ușor de adaptat la orice tip de ținută.

 

9. Bej

Această nuanță neutră își face loc printre tendințele anului 2020. Este o culoare versatilă care se potrivește în oricare combinație.

 

10. Portocaliu

Este o culoare atrăgătoare, pozitivă și frumoasă, care va accentua o ținută casual sau romantică. Nu se recomandă pentru ținutele de business.