Top 10 coafuri, care nu vor ieși niciodată din modă!

Moda în arta coafatului se schimbă în fiecare zi: astăzi un bob alungit cu breton asimetric poate fi relevant, iar mâine o tunsoare de lungime medie, asimetrică cu balayage. Echipa noastră, drag cititor, a decis să faciliteze sarcina celor care doresc să-și schimbe stilul. Am colectat 10 coafuri care întotdeauna vor rămâne populare.

1. Pixie 

Deși tunsoarea pixie este scurtă, aspectul femeii este drăguț și enigmatic. Cea mai superbă reprezentantă a acestei tunsori este Audry Hepbern în filmul „Vacanța în Roma”.

2. Carre cu breton 

Deși nu este ușor de întreținut, o tunsoare de tip Carre cu breton vă oferă o mulțime de avantaje. În primul rând, bretonul este o variantă excelentă, ce echilibrează trăsăturile feței. Vă ajută să creați efectul unui chip tânăr și să atrageți atenția asupra ochilor.

3. Ondulare ușoară 

Dacă doriți să vă schimbați look-ul, puteți obține o coafură simpatică printr-o ondulare ușoară a părului. Întotdeauna veți fi elegantă, puțin cochetă și feminină.

4. Tunsori în cascadă 

Tunsoarea Cascada este o coafură stratificată de-a lungul umerilor. Datorită versatilității, ușurinței modelării, aceasta rămâne a fi la modă. Anii ’80 și ’90 sunt mult mai la modă decât oricând, iar cascada într-o formă ușor modificată a revenit în topul preferințelor. În anul 2019, numeroși stiliștii de coafură și-au prezentat lucrările în imagini cu tunsori cascadă.

5. Părul lung și drept 

Părul lung este extrem de versatil și se potrivește pentru multe forme ale feței. Coafurile cu breton pentru părul lung sunt ideale pentru fața pătrată, ovală și alungită. Acesta ajută la alungire sau scurtarea vizuală a feței.

6. Babette 

Coafura stilată a devenit la modă după realizarea filmului cu același nume din anii ’60. Această perioadă este considerată vârful popularității acestei coafuri. Babetta este iubită de fete din întreaga lume. Datorită numărului mare de variante, este potrivită pentru orice ocazie și sărbătoare.

7. Bob carre alungit 

Carre este probabil cea mai comodă și universală tunsoare, continuând a fi extrem de populară în acest sezon. Acest fapt se datorează efortului hair-stiliștilor de a adapta tunsoarea la tendințele actuale din lumea modei.

8. Tunsori de tip paj 

Iată câteva tunsori clasice: garcon, demi-garcon, paj, sason, savage, bros, pank, cu breton, cu calota, asimetrică. Este cea mai veche tunsoare, lansată de Coco Chanel între anii 1938-1940.

9. Bucle mici 

Buclele arată feminin, cochet și sălbatic. Nu degeaba cele care au transformat părul creț într-un trend adevărat sunt chipuri atât de cunoscute, precum Carrie Bradshaw.

10. Coafuri cu părul prins 

Coafurile cu părul prins, reprezintă o tendință clasică, ce niciodată nu va fi demodată. Completată cu accesorii după ținute și caracterul evenimentului, o astfel de coafură poate reda un aer deosebit de festiv și fermecător unei femei.

Dvs ce tip de coafură preferați? Așteptăm comentariile cu drag.