Toate nuanțele de roșu: paleta la modă pentru o manichiură de toamnă frumoasă! 

Noiembrie este cea mai plictisitoare lună – natura și-a pierdut splendoarea și nu prea avem cum s-o admirăm și să ne reîncărcăm cu energie pozitivă. Nu este surprinzător faptul că în această toamnă, roșu a devenit una dintre cele mai populare nuanțe. Toate nuanțele acestei game – de la stacojiu deschis la cireș închis – pot fi realizate și completate cu un decor elegant.

Fundalul roșu în sine este auto suficient.

Roșul nu are nevoie de un decor prea accentuat. Dar, vă puteți juca puțin cu modelele, în special pe degetul de accent. Folosiți nuanțe mai fine și calme, de altfel există un risc mare de supraîncărcare a designului. Albul completează în mod perfect culoarea roșie. În acest design, manichiura nu pare prea pretențioasă și complicată.

1.

2.

3.

4.

Crearea unui design pe fundal roșu cu compoziții floristice arată perfect.

Principalul este să acordați atenție florilor laconice, în nuanțe neutre. Florile albe pe un fundal roșu reperezintă o opțiune de câștig.

5.

6.

7.

8.

9.

Gradientul pe unghii și paleta roșie se combină frumos.

Acoperirea poate fi mată sau lucioasă, completată cu un decor minimalist sau poate rămâne doar cu tranziții ușoare, fără completări decorative.

10.

11.

Strălucirea de diferite tipuri arată perfect pe un fundal roșu, iar finisajul poate fi mat sau lucios. Pietre strălucitoare, sclipici, modele de paiete strălucitoare fac manichiura festivă și atrăgătoare. Aurul și argintul funcționează la fel de bine în duet cu paleta roșie.

12. 13.

14.

15.

16.

Compozițiile cu culoarea roșie pot fi destul de minimaliste.

Alegeți detalii mici, subtile și folosiți-le la minimum. Acest lucru va face designul mai calm, dar foarte expresiv.

17.

18.

19.

20.

21.

Nu vă fie frică de roșu, este versatil și se potrivește aproape tuturor. Principalul lucru, e să vă alegeți nuanța potrivită. Alegând, nu uitați de tonalitatea pielii și de tipul cromatic la care aparțineți.

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!