Toată moda acestui sezon în 5 minute: 8 rochii pe care trebuie să le cumpărați în această primăvară-vară

În lumea contemporană tendințele în modă se schimbă atât de repede încât abia de mai reușim să le urmărim. Practic în fiecare sezon creatorii de modă prezintă lucruri noi interesante și dictează reguli după care trebuie să purtăm aceste lucruri. Dacă dvs. urmăriți aceste schimbări și doriți să fiți la curent cu toate tendințele în modă, atunci articolul nostru vă va fi de folos. Vă prezentăm 8 modele de rochii care trebuie neapărat să fie prezente în garderoba dvs. de primăvară. Ele sunt originale, stylish și comode. Cu aceste ținute veți atrage privirile admirative ale celor din jur.

În continuare vom relata despre toate tendințele sezonului 2017 pe înțelesul tuturor.

1. Rochia cu umerii căzuți.

Noua manieră de a purta haina este reflectată de trendul principal al sezonului: în această primăvară și vară vom dezgoli umerii și vom renunța la bretele.

2. Rochia petrecută

Modelul preferat al designerului Diane von Furstenberg a devenit unul dintre cele mai actuale – în acest sezon majoritatea designerilor vestimentari au fost inspirați de ideea de a crea rochia petrecută cu cordon și fără nasturi.

3. Rochia din tul

Toate țesăturile fine și străvezii sunt binevenite în acest sezon. Nu vă fie frică să combinați ținutele străvezii cu o pereche de botine, teniși și accesorii originale.

4. Rochia tip cămașă

Acest trend se menține pe poziții de câțiva ani, și popularitatea sa este în continuă creștere. Ținuta sport-chic (cămășile din denim cu teniși) sau ținuta clasică (cămășile alungite cu o pereche de sandale) – toate variațiile de acest gen sunt bune în acest sezon.

5. Rochia furou

Trendul rochii-lenjerie mai este la modă. Purtați rochia tip furou atât direct pe corp, cât și deasupra unui pulover sau maletă.

6. Rochia pe un umăr

Noua varietate la subiectul simetrie este rochia pe un umăr. În acest sezon renunțăm la o mânecă.

7. Rochia în dungi

Toate tipurile de dungi sunt potrivite, fie că este vorba de orizontale, verticale, subțiri sau late. Important este că dungile sunt actuale, și anume ca imprimeu pentru rochie.

8. Rochiile roz

Rozul este culoare must have în acest sezon. Puțin neașteptat, dar trebuie să rețineți: nu trebuie să ne mai fie frică de roz.