Toamna port doar rochii! O colecție de rochii superbe populare în acest sezon!

Îmi pare rău să renunț la rochiile confortabile de vară. Însă, chiar și în perioada rece a anului putem arăta superbe 100%. De aceea, am realizat o colecție de rochii călduroase care vă vor ajuta să vă înnoiți garderoba de bază.

Rochii de toamnă 2019

1. În 2019 rochiile tricotate sunt favoritele. Multe femei evită să îmbrace astfel de haine, deoarece le vor arăta mai plinuțe. Însă designerii au reușit să spulbere aceste temeri, creând rochii tricotate anume pentru femeile suple.

2. Catifeaua i-a ademenit pe designeri încă din anul trecut, dar în acest an prezentările de modă abundă de ea. Din catifea se cos rochii, se confecționează accesorii, bijuterii și se decorează încălțămintea.

3. Rochiile din lână, tweed și tricot se combină foarte bine cu cizmele de toamnă. Renumitele case de mod au prezentat câteva modele clasice din tweed și în culori aprinse.

4. Rochiile cu animal print nu înseamnă lipsă de gust. Astăzi sunt în top hainele atât cu animal print natural, cât și cele cu nuanțe neobișnuite.

5. Rămân pe catwalk și rochiile din piele. Este important să știți că astfel de ținute nu se combină cu accesorii din piele, cu excepția încălțămintei și genții.

Ați ales modelul care vă place cel mai mult?