Toamna e sezonul culorii roșii: 16 exemple superbe de manichiură

În ziua de azi în fiecare sezon apar noi și noi modele și nuanțe de manichiură. Cu toate acestea culoarea roșie își păstrează actualitatea oricând și oriunde.

Culoarea roșie are o gamă foarte bogată de nuanțe, de la coral până la bordo, care îi permite chiar și celei mai modeste femei să iasă în evidență și să se simtă încrezută.

Roșu este o culoare universală, care se încadrează perfect practic în orice ținută vestimentară, putând fi asortat foarte armonios cu o mulțime de alte culori.

Manichiura roșie are avantajul că arată bine atât pe unghii mici, cât și pe cele mari, conferindu-i femeii un aspect elegant și stilat.

Manichiură roșie mat

Manichiura mat este foarte populară în sezonul 2017-2018, iar tehnica de realizare este destul de simplă: după aplicarea obișnuită a ojei se mai aplică un strat special cu efect mat.

1.

2.

3.

4.

5.

Combinația alb-roșu

Culoarea albă are un efect uimitor asupra nuanțelor de roșu, conferindu-i o gingășie deosebită. Folosind cele două culori se pot crea forme și texturi extraordinare.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Combinația negru-roșu

Duetul dintre roșu și negru creează o imagine armonioasă, iar folosite în manichiură ele sunt o expresie a caracterului pasional și romantic. O astfel de manichiură poate fi folosită atât pentru evenimente serale, cât și pentru ținute clasice de birou.

1.

2.

3.

4.

5.