Toamna călduroasă din 2017: 18 seturi vestimentare elegante pentru acest sezon

Iarna este din ce în ce mai aproape, iar timpul de afară continuă să devină mai rece. Selectând vestimentația din garderoba noastră noi tot mai mult acordăm preferință căldurii și confortului în detrimentul stilului.

Dar chiar și în perioada rece a anului femeile pot fi stilate și elegante! Redacția noastră a selectat câteva ținute superbe în care veți arăta impecabil în acest sfârșit de toamnă.

Probabil cea mai utilă piesă vestimentară de toamnă sunt blugii, căci 2-3 perechi de blugi vă pot ajuta să creați o mulțime de ținute interesante.

Ei sunt potriviți atât pentru serviciu la birou, cât și pentru întâlniri romantice. Blugii de culoare închisă se potrivesc perfect cu cizmele și botinele, în timp ce modelele deschise pot fi purtate cu ghete.

1.

2.

3.

4.

5.

Unele doamne consideră că rochia este o haină potrivită exclusiv pentru sezonul cald, preferând doar pantaloni clasici și blugi în perioada toamnei. Dar realitatea e că rochia, fiind o piesă vestimentară plină de feminitate, este o soluție pentru orice anotimp.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Dacă rochia merită pe deplin locul de frunte în garderoba femeilor, atunci fustei i-ar reveni cu demnitate locul 2. Specialiștii afirmă că femeile ar trebui să aibă în garderobă măcar câte o rochie din cele 3 tipuri: pentru serviciu, pentru viața cotidiană și pentru evenimente speciale.

13.

14.

15.

Alegând pantaloni pentru sezonul rece din acest an trebuie să aveți în vedere că modelele potrivite ambelor genuri își pierd treptat popularitatea, făcând loc pentru pantaloni eleganți care accentuează feminitatea. Pantalonii sunt o soluție foarte confortabilă care vă ține picioarele la cald și vă oferă o varietate mare de combinații vestimentare.

16.

17.

18.