Toamna anului 2019: 23 de modele originale pentru manichiura din această toamnă

Toamna acestui an inundă străzile cu raze aurii, încărcându-ne cu optimism.

Dacă unghiile sunt mândria Dumneavoastră, atunci trebuie neapărat să fiți la curent cu ultimele trenduri creative în materie de manichiură. Veți descoperi atât modele rebele, dar și modele elegante, tendințele de culori pentru acest sezon minunat fiind îndrăznețe și puternice. Lista de nuanțe a fost anunțată de Institutul Pantone și include tonuri de roșu intens, dar și culori mai deschise care sunt mai puțin tipice pentru sezonul mai rece. Nu lipsesc nici nuanțele frumoase de verde, albastru, oranj sau galben.

Vă propunem în continuare mai multe modele de manichiură care vă vor bucura și vă vor scoate din anonimat în acest sezon minunat.

Natura pictează, dar nici noi nu rămânem în urmă!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16. Pentru a obține o manichiură elegantă este suficient să alegeți o nuanță gingașă și să o completați cu câteva elemente originale de decor.

17.

18.

19.

20.

21.

22. Unghiile scurte pot să arate la fel de elegant precum cele lungi, dar sunt mult mai comode.

23.

24.

Toamna este, probabil, anotimpul preferat al tuturor fashionistelor, deoarece vremea de afară ne permite să alegem o manichiură originală pe care să o combinăm cu succes cu diferite tipuri de accesorii sau modele originale, manichiura fiind punctul de reper în alegerea ținutelor noastre.

Fie că dorim modele de unghii în culori reci, fie că în culori calde sau neutre, este important să știm care anume ni se potrivesc.

Care dintre aceste modele v-a plăcut cel mai mult și ați dori să-l încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!