Ținute stilate pentru doamnele trecute de 50 de ani: stilul impecabil al lui Susi Rejano.

Femeia trebuie să arate bine și să fie stilată la orice vârstă. Dar după vârsta de 50 de ani ea ajunge treptat la etapa în care trebuie să-și studieze cu multă atenție garderoba, alegând ținute comode, stilate și frumoase care să o scoată în evidență. Este deosebit de important să rămâneți gingașă și plină de feminitate. Unei femei trecute de această vârstă i se potrivește design-ul simplu, culorile pastelate, un minim de decor și accesorii. Garderoba de bază la această vârstă ar trebui să cuprindă haine versatile, comode și de calitate, care se combină ușor între ele sau pot fi completate cu accesorii alese cu gust.

Ținutele alese nu trebuie să fie banale, dar nici foarte extravagante precum cele ale domnișoarelor de 20 de ani, ci trebuie să fie formate exact din acele piese care oferă rafinament și dau întregii ținute un aer aristocratic.

Vă propunem, în continuare, să admirați ținutele extraordinare și stilul elegant ale talentatei Susi Rejano. Componentele de bază ale ținutelor sale sunt următoarele: pantalonii, inclusiv cei cu lungimea de trei sferturi și Capri, medalioane mari și cruci, mâneci cu lungimea de trei sferturi și alte piese vestimentare fără volum suplimentar (cu excepția buzunarelor, dacă sunteți sveltă).

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

După cum puteți observa, minimalismul este un semn al maturității, iar șicul și frumusețea acestui stil pot fi valorificate din plin doar de o doamnă matură. Domnișoarele pot copia și imita, dar nu vor reuși să obțină aceeași ținută regală.

Ce părere aveți despre aceste ținute create de Susi Rejano? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!