Ținute stilate pentru doamnele de vârsta elegantă!

Moda nu are vârstă și dacă doriți, puteți arăta elegant în orice moment al vieții voastre. Dar totuși, vârsta influențează asupra criteriilor de alegere a multor lucruri. Deci, după 50 de ani, nu ar trebui să vă creați o garderobă similară ca la cei 25 de ani.

Vă invităm să faceți o mică călătorie în garderoba dvs. Deci, dacă tonurile de bej neutre sau cele întunecate predomină, atunci este timpul să adăugați culori și puțină luminozitate în ansamblurile dvs. Deci, iată care sunt acestea:

1. Culoarea soarelui

Galbenul este o culoare foarte pozitivă, însorită. Dar trebuie să alegeți cu atenție nuanța. Un ton ales incorect poate reda feței o culoare nesănătoasă. Puteți combina galbenul în ansambluri cu nuanțe acromatice și de bej-maro.

Rochia elegantă de tip safari în culoarea muștar deschis este o alegere excelentă pentru aspectul casual. Poate fi completată cu o centură largă cu cataramă mare.

1.1 

Ansamblul creat din pantaloni galben-intens și o cămașă galben deschisă va fi și mai interesant dacă-l completați cu un sacou dungat alb-negru și balerini gri.

1.2

Un pulover galben strălucitor arată bine în tandem cu pantaloni în carouri mici alb-negru și botine negre.

1.3

2. Portocaliu

Culoarea portocalei, ce ne bucură ochiul, se va încadra perfect în imaginile doamnelor mature. Acesta este un ton cald, deoarece nuanțele reci de portocaliu nu există în natură.

Ansamblul creat din pantaloni negri și o bluză albă este completat de o jachetă portocalie din lână moale, cu mâneci tricotate și o eșarfă de aceeași nuanță. Geanta portocalie completează ținuta.

2.1

O rochie portocalie de vară, cu o siluetă dreaptă, este o alegere excelentă pentru o recreere. Modelul este foarte simplu, dar arată minunat datorită strălucirii culorii.

2.2

Combinația frumoasă de albastru închis și portocaliu în acest ansamblu arată nobil și elegant. Este compus dintr-un trench portocaliu, îmbrăcat deasupra unui costum albastru închis. Ansamblul este completat cu o pălărie în albastru închis cu bor lat și o geantă combinată de aceleași culori.

2.3

3. Roz intens

Nu presupuneți că rozul este culoarea fetelor mici. Puteți purta articole vestimentare în roz la orice vârstă. Nuanțele de roz se potrivesc bine cu albastru închis, maro și alb.

Pantaloni roz intens + pulover subțire albastru închis este o combinație spectaculoasă. Ansamblul este completat de accesorii în tonuri maro.

3.1

Un costum cu pantaloni în albastru închis, format din pantaloni largi și un top, va străluci cu culori noi dacă îl veți completa cu o jachetă roz.

3.2

O jachetă alungită într-o nuanță roz discretă este aproape universală. Poate fi purtată cu o rochie cu imprimeu floral în nuanțe de bej, roz și maro.

3.3.

4. Roșu expresiv

Roșu natural este o culoare spectaculoasă, dar vicleană, care poate evidenția imperfecțiunile. Femeile mature ar trebui să acorde atenție nuanțelor nobile de culori mai închise, precum și celor mai deschise din gama fructelor de pădure. 

Pantalonii roșii sunt destul de vizibili. Completați-i cu o bluză neagră cu buline albe și ansamblul spectaculos este gata.

4.1

Un sacou scurt roșu este o completare excelentă pentru un ansamblu dintr-o simplă bluză albă și blugi albaștri.

4.2

O jachetă caldă de culoare coral vă poate diversifica aspectul de toamnă cu blugi sau pantalonii preferați.

4.3

5. Verde

Paleta bogată de verde vă permite să alegeți o nuanță care se potrivește feței dvs. Culoarea arată minunat când este asociată cu alb, negru și albastru.

Un palton verde de măr va crea un aspect vibrant de toamnă. Arată minunat cu blugi bleumarin și o eșarfă ornamentată în nuanțe alb-albastre.

5.1 

Un palton scurt de culoarea pinului arată bine atunci când este asociat cu blugi în albastru-deschis. Paltonul este completat cu o centură de piele maro, strânsă ușor pe talie.

5.2 

Ținuta în verde: pantaloni, pulover și palton în diferite nuanțe de verde alcătuiesc un ansamblu elegant. Când realizați o astfel de imagine, nu ar trebui să alegeți tonuri prea contrastante. Nuanțele articolelor ar trebui să difere cu cel mult 2-3 tonuri.

5.3

În garderoba dvs există articole vestimentare în nuanțe intense? Ce nuanțe de obicei preferați?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.