Ținute stilate care li se potrivesc de minune doamnelor mature

Există foarte multe ținute stilate pentru femeile mature, stiliștii recomandându-le să aleagă minimalismul laconic, condimentat cu accente interesante.

Nu excludeți pielea. Pantalonii din piele li se potrivesc nu numai tinerelor, dar sunt universali. Modelul optim pentru doamnele mature nu este prea multa, poate fi purtat cu orice, cum ar fi, de exemplu, un pulover asimetric.

Pantalonii negri sunt nespus de versatili, combinându-se cu orice piesă vestimentară.  

Există părerea precum că negrul și movul ne îmbătrânesc. Dacă veți alege corect nuanțele, le puteți folosi. Purtați mov deschis în zona feței și veți arăta minunat. 

Combinația de alb-negru arată minunat la orice vârstă. O pereche de pantaloni negri și un top vor arăta minunat în combinație cu o cămașă albă. Puteți purta și un cardigan deasupra.

Piese vestimentare versatile: fustă bej și helancă neagră. Completați ținuta cu un palton deschis la culoare și veți arăta foarte șic. 

Eleganța și simplitatea merg întotdeauna alături. Un sacou drept, o fustă de lungime medie și o bluză sunt un trio grozav.  

O combinație foarte practică: pulover și fustă. Argintul și negrul arată minunat împreună.

Nu vă fie teamă să combinați galbenul și albastrul. O fustă maxi și o helancă formează o ținută foarte interesantă.  

O rochie supradimensionată în două culori se va potrivi absolut oricărei siluete. Principalul lucru este să alegeți accesoriile potrivite.

Un palton lung din blană ecologică este perfect pentru doamnele mature.  

Există foarte multe ținute interesante pentru doamnele mature. Alegeți hainele care vă plac, dar nu uitați să le combinați cu gust.