Ținute moderne pentru doamnele de după 40 de ani: când maturitatea învinge tinerețea

Ținutele pentru femeile adulte pot fi frumoase, variate și moderne. Să admirăm împreună câteva imagini spectaculoase pe care stiliștii le-au creat pentru doamnele de după 40 de ani.

Culorile saturate ar trebui să fie prezente în garderobă, indiferent de vârsta femeii. Această ținută include o cămașă roșu aprins, pantaloni negri, botine roșii cu toc și o geantă încăpătoare și frumoasă.

1.

O cămașă în dungi poate fi asortată cu blugi albi sau pantaloni kaki. Pentru a completa imaginea ar fi mai bine să adăugați pantofi cu toc, precum și o geantă elegantă sau un clutch. Acordați atenție modului în care centura contrastantă s-a încadrat perfect în aceste ținute.

2.

3.

Următoarea ținută constă dintr-o cămașă din bumbac cu inserții colorate, pantaloni gri cu talie înaltă, slimback cu toc înalt, curea și clutch maro.

4.

O rochie uni cu un design minimalist va fi întotdeauna o achiziție bună pentru adevăratele doamne. Pantofii și accesorii elegante completează ținuta.

5.

6.

Doamnele moderne ar trebui să se asigure că au în garderoba un costum cu pantaloni, care să li se potrivească perfect. În 2022 sunt la modă costumele colorate care pot fi completate cu topuri neon și genți contrastante.

7.

Adăugați imprimeuri look-ului. Această ținută reușită are la bază o geacă de piele, o helancă și o fustă maxi A-line cu imprimeu pantofi cu imprimeu zebră.

8.

Blugii se combină foarte bine cu o bluză din bumbac cu dantelă delicată, pantofi cu toc și clutch clasic.

9.

Rochiile și fustele cu buline la fel vi se potrivesc de minune.

10.

11.

O bluză asimetrică, o fustă mini din șifon cu imprimeu contrast, o pereche de saboți colorați cu toc și o geantă din țesătură personalizată sunt ținuta perfectă pentru un eveniment festiv.

12.

Nu subestimați stilul casual modern care este capabil să „modernizeze” doamnele de orice vârstă. O ținută foarte comodă care are la bază o geacă de culoare kaki, o rochie maxi lejeră din bumbac și sandale minimaliste cu toc.

13.

Pantalonii în carouri sunt perfecți pentru doamne. Dacă imprimeurile luminoase nu vi se potrivesc, alegeți modele monocromatice.

14.

Pantalonii în carouri se pot combina cu paltoane, berete, cămăși și pantofi cu toc înalt.

15.

16.

17.

Care imagine v-a plăcut?