Ținute în trend pentru sezonul toamnă-iarnă

Favoritul incontestabil al pieselor vestimentare pentru sezonul toamnă-iarnă din acest an este paltonul.

O astfel de haină este foarte actuală și destul de accesibilă, mai ales în comparație cu hainele din blană naturală. Aceasta e o soluție perfectă dacă doriți să arătați bine și să aveți o eleganță deosebită.

De altfel și hainele de blană rămân actuale, inclusiv cele din blană artificială. În cazul blănurilor se poate opta și pentru modele scurte.

Fularele purtate în acest sezon trebuie să fie voluminoase. Iar dacă vă plac fularele lungi, aranjați-l astfel încât un capăt să atârne liber în față, altul la spate.

Culorile actuale în sezonul rece

Colecțiile prezentate pentru sezonul rece din acest an reflectă câteva tendințe noi în privința culorilor. Albastru pronunțat, verde profund, dar mai ales roșu aprins – iată culorile care domină podiumurile în acest an.

Fuste și rochii

Fustele și rochiile vor fi actuale tot anul împrejur. În sezonul rece vor fi în trend culorile pastelate, dar și culorile muștar, oliva, zmeură, roșu aprins și mai ales albastru. Din imprimeuri vă recomandăm să optați pentru motive florale, dungi orizontale și verticale, carouri și motive abstracte.

În perioada mai călduroasă a toamnei puteți alege fuste din materiale ușoare, eventual să le combinați cu dresuri ceva mai călduroase pentru confort.

În timpul iernii materialele recomandate sunt denim, piele întoarsă, velur și tricotaj dens.

Pantaloni

Blugii sunt ca de obicei în topul recomandărilor pentru sezonul rece. Pe lângă confortul și aspectul estetic pe care ni-l oferă, blugii sunt o alegere universală ce poate fi combinată practic cu orice.

Blugii de culoare clasică albastru închis sunt mereu la modă, dar puteți alege de asemenea culori pastelate sau clasicul negru. În zilele răcoroase de toamnă ei se combină perfect cu un palton, sacou sau cardigan.

Încălțăminte

Pe an ce trece femeile tot mai des optează pentru adidași, punând accent pe confort. Cu toate acestea încălțămintea clasică bineînțeles că va fi întotdeauna actuală.

De altfel combinația dintre adidași albi sau negri și blugi albaștri tinde și ea să capete în curând binemeritatul titlu de “clasică”.

Paltoane

Paltoanele din tricotaj, cașmir și lână accentuează mereu feminitatea și eleganța. Un palton de croială liberă se asortează cel mai reușit cu blugii, în timp ce modelele clasice ar trebui combinate cu fuste sau pantaloni.

În acest an este acceptată o gamă foarte largă de culori, de aceea vă va fi foarte simplu să găsiți un palton elegant care să se înscrie perfect în stilul dvs.

Cardigane

Cardiganul este o piesă vestimentară excepțională. El nu încarcă excesiv ținuta dvs., dar în același timp anume cardiganul poate fi cel care determină stilul și gama de culori optimă pentru dvs.

Cardiganul este o alegere perfectă pentru zilele cu vreme schimbătoare, căci asigură un confort deosebit atât atunci când este cald, cât și în perioadele când se lasă răcoare.

Cizme

În acest sezon experții recomandă pentru cizme nuanțele neutre: negru, maro, albastru închis. Optați pentru modelele clasice, tocurile impunătoare și accesoriile stridente au rămas în trecut.

În afară de perioada gerurilor mari, vă recomandăm să optați pentru cizme din piele întoarsă. Ele sunt foarte elegante și au un aspect romantic ce va completa ideal ținuta oricărei femei.