Ținute la modă, pentru doamnele de peste 50 de ani.

Orice femeie, indiferent de vârstă, dorește să arate perfect. Pentru aceasta trebuie să țină cont de niște reguli simple.

Garderoba de bază.

Elementele de bază ale garderobei Dumneavoastră trebuie să se combine între ele și să se completeze cu diferite tipuri de accesorii. Trebuie să alegeți haine care sunt mereu actuale și pe care să le purtați la birou, pentru a merge la o plimbare prin parc sau pentru a petrece o seară la restaurant.

1.

2.

Pentru a vă completa garderoba, trebuie să țineți cont de câteva reguli simple:

După 50 de ani ar trebui să renunțăm parțial la blugi în favoarea pantalonilor, a rochiilor și a fustelor pentru a arăta mereu feminin și elegant.

3.

4.

Cel mai potrivit stil este acel clasic care vă va permite să fiți elegantă și stilată. Puteți alege și stilul vintage, romantic sau retro.

Ce ar trebui să conțină garderoba Dumneavoastră:

Costumul business.

Acest tip de costum este o piesă vestimentară indispensabilă. Alegeți un model clasic care poate fi alcătuit din pantaloni, fustă și sacou.

5.

Rochie.

Trebuie să aveți neapărat cel puțin o rochie care să vă vină perfect și să vă ascundă unele imperfecțiuni.

6.

Fustă.

Pentru a putea crea mai multe ținute interesante trebuie să aveți cel puțin 2-3 fuste. Optați pentru fusta dreaptă clasică chic.

7.

Bluză.

Puteți include în garderobă nu doar bluze feminine, dar și cămăși realizate în stil bărbătesc și este important să aveți cel puțin o bluză albă.

8.

9.

Blugi.

În garderoba doamnelor active trebuie să fie prezenți și blugii. Este important ca aceștia să fie de calitate înaltă și să se aranjeze perfect.

10.

11. 

Încălțăminte.

Tocurile înalte și subțiri au fost și vor fi mereu la modă, dar nu fiecare din noi își permite să poarte încălțămintea cu toc înalt. Prin urmare, atunci când vă alegeți încălțămintea, cel mai important criteriu este comoditatea.

12. 

13. 

Îmbrăcăminte exterioară.

Alegerea ideală pentru sezonul rece va fi un palton bej în stil clasic.

14.

15.

Pulover.

În dulapul oricărei doamne ar trebui să existe cel puțin 2 pulovere: unul deschis și altul închis la culoare pe care să le puteți combina cu restul hainelor.

16.

17.

Tricou.

Dacă aveți o siluetă frumoasă, puteți purta vara un tricou care va arăta minunat cu o pereche de pantaloni, blugi sau o fustă.

18.

19.

Pantalonii negri.

Nu uitați de pantalonii negri! Unicul lucru de care trebuie să țineți cont, este să-i alegeți corect, ținând cont de specificul siluetei Dumneavoastră.

20.

Hainele sunt importante, dar mai important este să zâmbiți și să vă bucurați de viață!