Ținute feminine și stilate formate din pantaloni, propuse de bloggerița de modă din Spania – Margarita Arguelles

Margarita Argüelles creează ținute stilate și sobre.

Fiind pasionată de modă și fotografie, Margarita Argüelles a creat, cu ajutorul fiicei sale, o pagină de Instagram unde postează fotografii cu diferite ținute cu pantaloni. După cum știm, una dintre cele mai dificile sarcini cu care se confruntă majoritatea femeilor de orice vârstă este anume alegerea corectă a pantalonilor. De aceea Margarita încearcă să le ajute pe femei să-și aleagă pantalonii perfecți pe care să-i combine apoi cu bluze frumoase și elegante, cămăși, pulovere, jachete, cardigane și paltoane.

1.

2. Margarita preferă încălțămintea comodă, cu sau fără toc. 

Margarita adoră să compună ținute cu pantaloni și practic niciodată nu este văzută în fuste. Stilul ei este destul de laconic, iar cerceii cu perle se numără printre bijuteriile sale preferate.

3.

Ținutele contrastante ar trebui să fie prezente în viața oricărei femei. Culorile închise și deschise, nuanțele reci și calde ar trebui neapărat combinate.

4.

5. Fashionista include armonios accente cu ajutorul accesoriilor și adoră batistele de mătase și eșarfele de cașmir.

6.

Combinații de imprimeuri cu articole monocrome. Principala regulă, în acest caz, este alegerea corectă a paletei de culori. Astfel imaginea va fi armonioasă, iar imprimeul nu se va aruncă în ochi.

7.

Fashionista preferă nuanțe pastelate pentru aspectele zilnice: gri, bej, maro. Iar pentru o imagine mai romantică recomandă tonuri mai calde cum ar fi, de exemplu, o nuanță de piersic sau una florală.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

Femeia la orice vârstă poate rămâne frumoasă și atrăgătoare.

Ce părere aveți despre stilul acestei doamne? Care dintre aceste ținute v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm să ne scrieți în comentarii.