Ținute elegante pentru doamnele în etate: recomandări pentru fiecare zi.

Unele persoane consideră că femeile care au depășit vârsta de 60 de ani nu mai simt nevoia să fie elegante. Nu este adevărat! Pe lângă faptul că țin cont de tendințele modei, doamnele mature știu să-și creeze ținute moderne și frumoase.

Vă propunem în continuare câteva ținute interesante pe care le puteți purta în fiecare zi.

1. Cardigan.

Cardiganul este un articol vestimentar universal. Atunci când alegeți un cardigan, acordați o atenție deosebită lungimii acestuia. Doamnele înalte pot alege modelele midi și maxi, iar cele minione pot alege modele mai scurte. Combinați cardiganul cu o pereche de blugi bleumarin, cu un tricou și cu o pereche de cizme din piele de căprioară și veți arăta impecabil.

2. Blugi.

Blugii întunecați sunt foarte practici, îi puteți asorta cu un pulover cu dungi și cu un palton gri deschis.

3. Rochie.

Această rochie neagră este minunată. O puteți purta cu o cămașă albastru deschis în stil business și cu o geacă ușoară, iar geanta de piele vă va completa ținuta. Nu uitași de ochelarii de soare.

4. Pulover.

Această ținută va fi preferata tuturor doamnelor: un pulover maro cu guler înalt, o pereche de pantaloni largi și niște cizme cu toc înalt vă vor ajuta să aveți o imagine perfectă.

5. Sacou.

Acest model de sacou este destul de tineresc și îndrăzneț. Combinați-l cu o cămașă albă și cu o pereche de blugi.

6. Tricou.

Pentru o ținută mai îndrăzneață purtați un tricou cu imprimeu pe care să-l asortați cu un blazer roz și o pereche de blugi întunecați. Iar acești balerini comozi nu vă vor lăsa picioarele să obosească pe parcursul zilei. Accentele din această ținută sunt geanta, ochelarii de soare rotunzi și cerceii masivi.

7. Palton.

Nu vă fie frică de culorile aprinse: le puteți purta zi de zi fără ezitare: un palton oranj va arăta minunat cu o pereche de pantaloni clasici și cu o bluză de culoare neagră. Pantofii argintii și un colier din perle vă vor face ținuta mai elegantă.