Ținute elegante de primăvară-vară pentru femeile cu forme pufoase trecute de 40 de ani

Expresia că viața abia începe după 40 de ani devine tot mai populară, nu doar printre vedete, dar și în viața reală. Moda se conformează acestei tendințe și colecțiile designerilor pentru femeile 40+ ne bucură tot mai mult în fiecare an.

În anul 2018 stiliștii pun accent pe eleganța rafinată.

Tendințe moderne în 2018

Direcția de bază a modei de vară pentru femeile mai învârstă este stilul clasic. Diversele modele din colecțiile de vară pun accent pe evidențierea calităților.

Designerii ne propun renunțarea la culori întunecate, pantaloni scurți, fuste mini, haine foarte largi, precum și ținute foarte mulate. Hainele cu o croială liberă fără accesorii în exces sunt cele mai potrivite.

Femeile la această vârstă nu trebuie să demonstreze nimic nimănui.

Farmecul femeii încrezătoare este tendința principală în crearea garderobei de vară 2018.

Nu vă puteți permite un aspect neglijent. Însă rigiditatea moderată va reda un farmec aparte.

Cele mai actuale direcții de stil sunt: vintage, provence, boho, retro. Puteți alege oricare dintr ele.

Regulile de bază de creare a garderobei de bază în 2018

La alegerea ținutelor de vară trebuie să luați în considerație: gama de culori care vi se potrivește, tipul siluetei și stilul de viață al dvs. Acestea sunt nuanțele de bază pe care trebuie să le luați în considerație atunci când cumpărați o haină. Ținutele vor fi perfecte dacă vor corespunde stilului de viață și siluetei dvs.

Ce trebuie să conțină garderoba de vară în 2018? În primul rând rochia, și nu doar una. Optați pentru modelele confortabile ale stilului boho și casual. Inul, bumbacul și denimul sunt de neînlocuit în zilele de vară.

Cumpărați-vă neapărat o fustă de tip creion și de tip soare. Sunt cele mai de succes modele atât pentru serviciu, cât și pentru alte evenimente.

Achiziționați niște bluze clasice de diferite culori. Astfel, veți putea crea diferite ținute. Nu uitați că bluzele de tipă bărbătesc împrospătează și întineresc. Nu uitați de blugi. Alegeți croiala dreaptă sau îngustată și culoarea albastră deschis.

În sezonul de vară 2018 cea mai avantajoasă lungime pentru fuste este cea midi și maxi.

Tendințe în culori și elemente decorative în 2018

Gama de culori în acest an este destul de variată. Totuși designerii le recomandă femeilor 40+ să aleagă culori pastelate gingașe, fără prea multe imprimeuri. Culori moderne: albastru, coral, turcoaz, piersic. Însă favoritele sunt alb, negru și bej.

De asemenea, trebuie să includeți în garderobă accesorii cu print floral. Acestea vă vor înflori și vă vor face mai zâmbitoare.

Pe lângă elementele florale sunt populare și cele geometrice sau abstracțiile.

Moda verii 2018 pentru femeile plinuțe

A trecut vremea când femeile cu forme pufoase erau nevoite să se ascundă sub haine extra largi și să arate mult mai mature. Astăzi practic în fiecare colecție există modele plus-size.

Moda pentru femeile plinuțe aproape că nu se deosebește cu nimic de femeile cu mărimi standarde, însă există anumite reguli pentru ele pe care nu trebuie să le ignorăm.

Moda 2018 pentru femeile cu forma pufoase este îndrăzneață și democratică. Modelele de vară sunt foarte confortabile, iar imprimeurile și culori scot în evidență calitățile.

În garderoba dvs. trebuie să fie neapărat o rochie de tip A, blugi cu talie înaltă și rochii cămașă. Gama de culori este foarte variată, deși trebuie să vă axați pe modelele cu imprimeuri care slăbesc vizual.

Designerii și-au spus cuvântul despre moda pentru aceste femei. Dacă veți lua în considerație recomandările stiliștilor, atunci puteți crea o mulțime de ținute elegante și moderne la orice vârstă.