Ținute de vară pentru birou: 15 idei foarte comode și stilate

Chiar dacă la birou trebuie să respectăm un anumit cod vestimentar, acesta nu este un motiv pentru a purta niște ținute plictisitoare. Tendințele actuale ne oferă o mare varietate de haine care sunt excelente atât pentru birou cât și pentru alte ocazii.

Vă prezentăm câteva idei de ținute stilate pe care le pot purta în această vară doamnele de 40-50 de ani.

1.

2.

Rochii pentru doamnele de 40-50 de ani.

Rochiile largi, care doar subliniază ușor liniile corpului, sunt cele mai potrivite pentru sezonul cald. Alegeți nuanțe discrete precum alb, bej sau verde și veți arăta impecabil. Completați rochia cu o curea care vă va scoate în evidență talia.

3.

4.

5.

6.

7.

Pantaloni scurți.

Pantalonii scurți pot fi și o opțiune excelentă pentru birou. Evitați modelele mini și strânse și optați pentru bermuda sa pantaloni scurți până la genunchi. Alegeți modele din stofe naturale și în nuanțe deschise. Pentru a obține o ținută pentru birou, purtați pantalonii scurți cu sacou.

8.

Pantaloni.

Există foarte multe idei de ținute care au la bază pantalonii. Doamnele de 40-50 de ani pot purta, în această vară, pantaloni largi, chiar și de culoare neagră. O altă idee ar fi pantalonii scurtați, care arată original în combinație cu sacouri. Apropo, puteți purta atât încălțăminte cu tocuri înalte cât și joase.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Ținutele de vară, pe care le purtăm la birou, trebuie să fie comode și stilate. După cum ați observat, există foarte multe ținute pentru doamnele de 40-50 de ani, care includ pantaloni scurți, pantaloni, rochii și fuste potrivite pentru birou.

Ce părere aveți despre aceste ținute? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!