Ținute de toamnă simple, dar stilate în stilul boho modern

Stilul boho este nespus de variat, deschizând spații incredibile pentru creativitate și zborul imaginației. Boho nu are vârstă, dar observăm că după 40-45 de ani femeile încep să fie din ce în ce mai atrase de acest stil original.

1. Ținute monocrome.

Această ținută nobilă și modernă este compusă din piese vestimentare de diferite nuanțe de maro.

La baza ținutei sunt pantalonii mai deschiși și puloverul într-o nuanță mai intensă de maro. Ambele piese au o croială simplă. Ținuta este completată de un cardigan, care ne amintește de un poncho și cizme elegante de piele strălucitor.

2. Fustă maxi.

Fustele lungi sunt un element de bază ale stilului boho. Pentru o ținută stilată de toamnă a fost aleasă o fustă cu pliuri moi în talie. Partea superioară a ansamblului este dintr-o helancă de lână și un palton scurt.

3. Fustă în carouri.

Fustele parte peste parte sunt foarte versatile și se potrivesc oricărui tip de siluetă. Această fustă originală a fost asortată cu un pulover subțire negru, palton, mănuși și cizme de asemenea de culoare neagră. Unicul accent colorat este eșarfa albastră.

4. Geacă roșie.

Cel mai simplu ansamblu format din pantaloni drepți negri și pulover negru este completat de o geacă care are o croială neobișnuită.

5. Ținută în două tonuri.

Aceste ținute arată nu mai puțin elegant decât cele monocrome. Acest pulover liber într-o nuanță de albastru-verde-închis se combină foarte bine cu pantaloni albi drepți. Imaginea este completată de un fular alb și cizme care se combină cu puloverul.

6. Pantaloni largi.

Pantalonii largi arată minunat, dacă sunt dintr-o stofă moale. Bluza de culoare galbenă se combină perfect cu acești pantaloni.

7. Pantaloni cu dungi.

Acești pantalonii sunt foarte originali și se combină minunat cu puloverul maro. Ținuta este completată de cizmele de piele de nuanță bleumarin.

8. Costum neobișnuit.

Acest costum format din pantaloni negri strâmți și o tunică foarte largă este foarte deosebit: tunica neagră decorată cu aplicații colorate sub formă de cercuri luminoase și mânecile largi, de trei sferturi cu manșete colorate. Aspectul este completat de cizmulițe cu șireturi de culoare roșu închis.

9. Fustă subțire.

Nu vă grăbiți să ascundeți fustele de vară. Această fustă neagră lungă se combină de minune cu puloverul roșu aprins cu mâneci scurte și guler. Aspectul este completat de încălțăminte de culoare roșu-închis cu șireturi negre.

10. Ținută de culoare kaki.

Pantalonii cu o siluetă dreaptă se combină de minune cu tunică asimetrică. Pantofii negri și decorul mare de la gât completează ținuta dată.

11. Rochie lungă.

Această rochie simplă se combină foarte bine cu bijuterii sau cu o eșarfă fină. Cizmele negre din piele întoarsă completează look-ul.