Ținute de succes pentru doamnele cu forme voluptoase – 24 modele de rochii admirabile!

Este evident că fiecare femeie dorește să arate stilat, la modă și elegant. Dacă ești o femeie mai plinuță, asta nu înseamnă că nu poți fi frumoasă și modernă. Trebuie doar să știți ce ținute potrivite siluetei să alegeți, pentru a crea un look cât mai potrivit. Este timpul să apelați la ținutele pentru femei plinuțe, pentru a arăta ce e mai frumos din formele dvs.

De regulă, femeilor cu forme voluptoase le este dificil să aleagă o haină potrivită. Deseori, unele femei recurg la haine fără formă sau prea largi, pentru a ascunde kilogramele în plus. Paradoxal, dar în acest moment acestea adăugă un volum și mai mare siluetei. Doamnele mai plinuțe ar trebui să aleagă hainele astfel, încât să maximizeze avantajele siluetei sau să remedieze unele dezavantaje.

Rochii moderne

Pentru femeile plus size sunt perfecte rochiile realizate din țesături moi, în stil grecesc, cu o talie înaltă sau haine cu un decolteu mai adânc. De asemenea sunt actuale rochiile cu o siluetă dreaptă, cu linii verticale, care vizual vă face mai suplă. Modelele de rochii cu mânicile puțin mai largi, realizate din țesături transparente, vor reda aspectului un aer fin și ușor. Rochiile trapezoidale, parte peste parte, este o alegere perfectă pentru doamnele plinuțe. Aceste opțiuni vă vor ajuta să ascundeți micile imperfecțiuni a abdomenului și a coapselor, accentuând în același timp pieptul și talia.

O altă tendință în vestimentație pentru doamnele cu kilograme în plus, este stratificarea hainelor. Această tehnică vă va permite să creați un look extraordinar. Moda pentru femeile plinuțe pune accent atât pe rochiile frumoase și stilate, cât și pe bluze, pulovere sau costume din țesătura potrivită.

Vă prezentăm mai jos o selecție de imagini, în care aveți șansa să admirați cele mai actuale și frumoase ținute pentru doamnele puțin mai plinuțe:

1. 

2. 

3.  

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

12. 

13. 

14. 

15. 

16. 

17. 

18. 

19. 

20. 

21. 

22. 

23. 

24.