Ținute de primăvară propuse de Petra Dineris pentru doamnele de după 50 de ani

Pentru sezonul de primăvară, care ne bate la ușă, alegeți ținute care vi se potrivesc și care corespund tendințelor modei.

Petra Diners, celebra bloggeriță de origine germană introduce treptat note de primăvară în ținutele ei. Stilul său vestimentar este foarte feminin și rafinat.

Prevestirea primăverii.

Chiar dacă poartă un sacou călduros, Petra este deja în așteptarea primăverii: fustă delicată de satin și pantofii Miu-Miu se combină perfect cu ciorapii eleganți. Contrastul dintre partea de sus și partea de jos este interesant.

Culori de primăvară.

Această ținută, în culorile primăverii, este foarte delicată. Petra arată ca o tânără de douăzeci de ani. O combinație perfectă dintre o rochie ușoară și un palton elegant. Fularul bej este perfect pentru zilele răcoroase.

Dramă cu nuanțe de romantism.

Petra poartă ținute de vară pe care le combină cu sacouri și botine.

Raze de soare.   

Galbenul este cea mai la modă culoare a noului sezon. Și Petra arată minunat în această ținută.

Nuanțe bej.

O altă combinație foarte interesantă: o rochie ușoară cu un croi interesant, un palton elegant și o pereche de cizme.

Culoarea albă.

Această ținută este foarte proaspătă și tinerească.

Contrast îndrăzneț.

Această ținută simplă arată minunat datorită combinației de culori. Toate accesoriile se încadrează perfect în această ținută, deși au nuanțe diferite.

Fusta maxi.

Purtarea unei fuste lungi poate fi destul de riscantă, de aceea trebuie să alegeți un model care vi se potrivește. Petra a reușit să creeze o ținută extrem de elegantă și tinerească. Secretul constă în cizme și geantă.