Ținute colorate pentru doamnele moderne de vârstă mijlocie

Vârsta de 50 de ani nu este un motiv pentru a renunța la ținutele colorate și îndrăznețe.

Pentru a merge la birou sau pentru a participa la diferite evenimente oficiale, optați, desigur, pentru ținute sobre, dar în timpul liber vă puteți permite diferite combinații originale.

Fusta cu imprimeu neobișnuit.

Această fustă va atrage toate privirile! Combinați-o cu o cămașă albă, cu un pulover de culoare mov și cu o pereche de cizme roșii cu tocuri și veți arăta minunat!

Fusta „curcubeu”.

Acest model de fustă este o alegere excelentă pentru doamnele care preferă culorile. Combinați-o cu un pulover original și cu o gentuță cochetă și veți obține ținuta perfectă.

Costum tricotat.

Acest costum original arată extraordinar. Îl puteți purta cu o pereche de stiletto sau cu balerini.

Roșu și alb.

Combinația dintre roșu și alb este una clasică și frumoasă. O cămașă albă și o fustă maxi de culoare roșie vă vor face să arătați impecabil.

Rochie cu imprimeu floral.

Puteți purta rochii cu imprimeuri florale nu numai vara. Alegeți modele cu mânecile lungi sau trei sferturi, cu siluetă dreaptă și lungime midi.

Rochie roșie cu flori mici.

Deoarece această rochie este colorată, este mai bine să alegeți accesorii cât mai discrete.

Rochie cu decor.

Această rochie cu imprimeu galben-bej se va combina perfect cu o pereche de cizme albe cu toc stabil.

Rochie maxi.

Dacă nu ați mai purtat rochii maxi, este timpul să le includeți în garderoba Dumneavoastră. Alegeți modele cât mai feminine pe care să le purtați cu pantofi cu tocuri înalte.

Animal print.

Imprimeul leopard este unul dintre cele mai răspândite, dar, în ultima vreme, își pierde treptat terenul, oferindu-i loc imprimeului care imită pielea unui șarpe. Acest model va arăta spectaculos în combinație cu o geacă din piele, cu o centură lată și cu o pereche de cizme frumoase.

Galben și albastru.

Această combinație este uimitoare.

A doua ținută constă dintr-o combinație interesantă: pantaloni drepți turcoaz și un sacou galben-pai. Iar  geanta aleasă completează perfect ținuta.

Pantaloni în carouri.

Pantalonii în carouri arată bine și atrag imediat atenția. Combinați-i cu un tricou negru și cu o pereche de stiletto albi și veți arăta perfect.

Cardigan.

Acest model de cardigan este unul universal. Îl poți purta cu diferite piese vestimentare.

Sacou în carouri.

O altă piesă vestimentară universală care va completa cu succes orice garderobă.