Ținute care vă vor adăuga statut și mai multă încredere în sine

Vestimentația joacă un rol foarte important ca femeia să se simtă atrăgătoare și încrezătoare. De aceea trebuie să alegem haine comode și la modă.

Exemple de imagini pentru inspirație.

Rochiile cu imprimeu leopard trebuie să aibă loc în garderoba noastră. Deoarece imprimeul este destul de îndrăzneț, croiala rochiei trebuie să fie cât mai simplă. O altă ținută reușită care are la bază o salopetă neagră: pantaloni sunt largi, iar topul este realizat sub forma unei bluze cu fermoar decorativ.

Rochie neagră elegantă și foarte originală, potrivită pentru orice ocazie. Cureaua lată accentuează talia.

Rochie dreapta cu imprimeu complex. Are o croiala laconica si arata impresionant datorita modelului original.

Rochia de tip cămașă este un model clasic. Modelul este completat de un colan lung.

Rochie de vară cu imprimeu alb-negru. Silueta este dreaptă, dar fusta are mai multe rânduri de volanuri care creează un efect evazat. Pentru astfel de rochii ar trebui să alegeți pantofi feminini și un clutch mic.

Costumul cu pantaloni este modelul de bază pentru look-urile de vară. Pantalonii sunt drepți, iar jacheta este ușor montată și are o croială clasică. Costumul a fost asortat cu un top verde închis. Ținuta a fost completată cu o batistă alb și verde și o pereche de încălțăminte comodă.

Două look-uri cu pantaloni gri. Pentru a crea prima imagine s-au ales pantaloni în carouri și o bluză de mătase roșu-portocaliu. Pantofii originali completează aspectul. Al doilea look este alcătuit din pantaloni largi, drepți, ușor decupați, cu bandă elastică în talie și un pulover cu model de diferite tipuri de carouri. Un detaliu suplimentar sunt pantofii bej.

Un look simplu, confortabil și foarte elegant, format din pantaloni gri deschis, ușor conici și o bluză albă, largă, cu mâneci scurte. Ținuta a fost completată cu sandale neutre și o geantă realizată în culori neutre – alb, gri și negru.

În centrul acestor două look-uri se află bulinele. În prima versiune este o bluză lejeră cu mâneci lungi, asortată cu pantaloni albi drepți. În a doua – o salopetă cu pantaloni largi. Partea de sus a salopetei este un top cu un decolteu asimetric care lasă un umăr dezgolit. Salopeta este completată de un colan.

Două look-uri asemănătoare cu pantaloni largi din in bej deschis. În primul caz pentru pantaloni s-a ales un top negru și un cardigan lejer din șifon negru. Al doilea este un top alb și o cămașă albă subțire, legată în nod.

Un costum alb cu pantaloni scurți este alegerea femeilor îndrăznețe, care vor să fie stilate și în pas cu moda. Partea de sus a costumului constă dintr-un sacou original, decorat cu nasturi aurii.