Ținute care ne arată cât de frumoase și elegante pot fi femeile cu forme

Vă propunem în continuare câteva ținute perfecte pentru doamnele cu forme frumoase.

Bluze cu funde cochete.

În această vară este la modă feminitatea, iar fundele o accentuează. Un al avantaj al lor este faptul că armonizează silueta.

Animal print.

Nu vă fie teamă de aceste imprimeuri. Dacă le veți combina cu atenție, veți obține niște ținute impecabile. Alegeți haine cu o croială liberă din stofă de calitate.

Asimetrie.

Asimetria și liniile diagonale sunt cele mai bune ajutoare pentru modelarea unei siluetei. Prin urmare nu vă fie frică să experimentați. Alegeți rochii, bluze și salopete cu asimetrie în zona umerilor; acest lucru va distrage atenția de la zona coapselor.

Sarafan.

Dacă silueta Dumneavoastră nu se încadrează în standardul 90-60-90, acest lucru nu înseamnă că trebuie să purtați doar haine care să vă acopere în întregime. Nu ezitați să purtați sarafane cu bretele, care vă vor ajuta să obțineți un look feminin.

Curea.

Acestea sunt indispensabile în garderoba unei femei cu forme frumoase, deoarece vă accentuează talia.

Accesorii originale.

Puteți distrage atenția de la unele zone cu ajutorul accesoriilor: niște cercei colorați, o pereche de ochelari sau o geantă originală.

Mâneci largi.

În acest an sunt în tendințe mânecile largi. Pentru un look impecabil nu uitați să vă scoate în evidență talia.

O pereche de pantofi interesanți vă va ajuta să arătați uimitor.

Imprimeul floral.

Imprimeurile florale sunt foarte populare și în acest an. Pentru un look feminin și romantic nu ezitați să purtați rochii sau bluze înflorate.

Fusta de tip creion.

O fustă de tip creion va arăta bine cu o bluză elegantă, care va atrage atenția asupra părții superioare a corpului. Pentru a părea mai suple și mai înalte, trebuie să țineți cont de faptul că partea superioară a ținutei trebuie să fie mai scurtă decât fusta.

Un alt secret este să alegeți accesorii care vor crea niște linii verticale suplimentare cum ar fi, spre exemplu, niște cercei lungi.

Mânecile bufante.

În acest an acestea sunt la modă și se potrivesc tuturor femeilor. Este important ca mânecile să nu fie scurte, dar până la cot.