Garderoba pentru această toamnă – trenci și blugi: top 13 cele mai elegante ținute

Există unele piese vestimentare care nu sunt doar de bază, ci chiar obligatorii în garderoba fiecărei femei: trenciul și blugii fac parte din această categorie, fiind universale. Puteți alege orice model, deoarece aceste piese vestimentare sunt versatile, combinându-se cu toate hainele din garderoba noastră.

În acest articol vă propunem unele informații și imagini despre cum puteți combina trenciul și blugii pentru a forma niște ținute minunate.

Iată 13 dintre cele mai elegante ținute pentru acest sezon, în care veți arăta extraordinar.

1. Trenciul bej midi este potrivit pentru orice ocazie. Purtați-l cu o pereche de blugi și cu un pulover maro. O pereche de adidași albi vă va scoate din anonimat, iar geanta mare va completa frumos ținuta și vă va face zilele de toamnă mai luminoase.

2. Stiliștii ne recomandă să includem trenciurile nu doar în ținutele clasice, dar și în cele de zi cu zi. Trenciul se va combina perfect cu blugii rupți, cu un pulover gri și cu un rucsac argintiu.

3. Nu vă fie frică să purtați, în zilele frumoase de toamnă, haine de culori deschise. Combinați un trenci bej cu o pereche de pantofi de aceeași culoare și cu blugi de culoare albă. Nu veți trece neobservată.

4. Dacă alegeți să purtați blugi rupți împreună cu trenciul clasic, trebuie să țineți cont de un lucru: blugii să fie rupți doar în zona genunchilor. Acest lucru va aduce un pic de neglijență elegantă ținutei. Pentru a completa ținuta purtați o pereche de pantofi cu tocuri.

5. Dacă aveți impresia că nu este posibil să creați o ținută chic și feminină cu ajutorul blugilor, încercați următoarea combinație: un trenci frumos, o geantă elegantă și o pereche de blugi clasici. Pantofii cu toc înalt vor completa această ținută minunată.

6. Un farmec aparte va avea combinația de blugi cu trenci: culoarea blugilor se combină armonios cu nuanțele de bej, nisip sau cafea. Dacă doriți, puteți include și un accent luminos.

7. O altă versiune a trenciului este nuanța albastră. Dacă veți alege o pereche de pantofi de această culoare, veți arăta întotdeauna minunat. Blugii pot avea orice culoare, se vor integra perfect în aceste ținute. Geanta oranj și puloverul gri sunt elementele care vor completa ținuta.

8. Trenciul gri este, de asemenea, o opțiune versatilă, care se potrivește cu orice model de blugi. O ținută elegantă formată dintr-un pulover alb, o geantă frumoasă și un trenci se potrivește pentru a merge zilnic de birou, cât și pentru o plimbare cu cei dragi. Nu uitați de ochelarii de soare!

9. Trenciul deasupra genunchiului se va combina minunat cu o pereche de blugi. Puteți purta orice tip de încălțăminte: fără toc, sport. Dacă preferați botinele până la gleznă, alegeți gentuța cu grijă.

10. O altă combinație reușită este trenciul deschis la culoare și blugii negri skinny. Geanta și pantofii vor adăuga niște accente minunate acestei ținute.

11. Blugi negri și puloverul alb sunt o alegere excelentă pentru o ținută de fiecare zi. Pantofii din aceeași gamă de culori arată minunat, iar geanta oranj și trenciul verde se combină armonios cu nuanțele toamnei.

12. Dacă preferați nuanțele mai reci, încercați combinația dintre o pereche de blugi albi și un pulover gri. Trenciul scurt și geanta de nuanțe deschise vor împrospăta ținuta.

13. Vă place stilul francez? Purtați un pulover negru combinat cu o pereche de blugi și un trenci de culoare deschisă. Asortați pantofii și geanta și veți crea o ținută chic sofisticată în care veți arăta uimitor, ca o franțuzoaică adevărată.

Trenciul și blugii sunt cea mai bună alegere pentru a avea un aspect elegant și stilat. Cel mai mare avantaj al acestor ținute este că sunt versatile, le puteți purta oriunde și veți arăta perfect!