Ținuta business 2019-2020 pentru doamnele cu vârsta de peste 40 de ani

Femeile cu vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani preferă, de obicei, eleganța clasică care este opțiunea ideală pentru ținutele business.

În 2019-2020 stilul business nu se va schimba prea mult, au rămas cam aceleași modele de haine, încălțăminte și accesorii. Doar culorile au suferit unele schimbări.

Costumul.

Costumul format din sacou și fustă sau pantaloni este cel mai important în ținutele business. Doamnele cu vârsta de peste 40 de ani ar trebui să aleagă modele minimaliste, care, desigur, pot fi de culori mai aprinse. Experții ne recomandă culoarea coral, roșie, a nisipului, portocalie și albastru deschis, care vi se vor potrivi de minune. Puteți adăuga aceste culori pentru a pune niște accente: pantofii sau accesoriile.

1.

2.

3.

Bluze și cămăși.

Bluzele și cămășile sunt, de asemenea, indispensabile în garderoba noastră. În acest an sunt la modă modelele tricotate, din satin sau mătase. Vă recomandăm să încercați aceeași paletă de culori ca și în cazul costumelor. În plus puteți opta și pentru diferite tipuri de imprimeuri cu leopard, florale sau abstracte care vor arăta minunat.

4.

5.

6.

Rochii.

Garderoba unei femei nu este completă fără rochii. Vă sfătuim să alegeți modele care vi se potrivesc perfect, iar lungimea rochiei, în cazul nostru, trebuie să fie puțin mai jos de genunchi, iar culorile și imprimeurile sunt asemănătoare cu acelea pentru bluze și cămăși.

7.

Încălțămintea.

Alegeți modele laconice și la modă: pantofi cu toc stabil, cizmulițe până la glezne sau cizme clasice.

8.

9.

Accesorii.

Orice ținută, chiar și cea de afaceri, va fi incompletă, dacă nu veți adăuga niște accesorii rafinate: eșarfele, pălăriile elegante, broșele, curelele, poșetele, precum și bijuteriile vă vor oferi un stil impecabil.

10.

11.

12. 

Ce părere aveți despre aceste recomandări? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!