Timp de 20 de ani acest bărbat a colectat sticle goale de șampanie…pentru a construi o adevărată operă de artă!

Timp de 20 de ani, acest domn colecta sticle goale de șampanie. În final a construit o adevărată capodoperă – o casă excepțională, din sticlă. În prezent această casă a devenit o atracție pentru turiști. Pentru construcția locuinței au fost folosite nu mai puțin de 20000 de sticle de șampanie.

Toată lumea îl credea lipsit de judecată dreaptă. Doar 20 de ani mai târziu, vecinii au înțeles de ce tot a colectat sticle și le ducea în curtea sa. Bărbatul a devenit o adevărată vedetă locală. Vladimir Sîsa, locuitor a orașului Zaporojie din Ucraina, a construit o casă mai puțin obișnuită și o anexă la aceasta. Acesta era mereu pasionat de construcția obiectelor din sticle goale.

Vladimir a folosit sticle goale de șampanie în calitate de material de construcție. Pentru implementarea proiectului, după vorbele domnului Vladimir, au fost nevoie de 20 de ani. Lucrările de construcție au început prin anii ’90, ai secolului trecut, și sau încheiat numai în anul 2009. Deși nu-i era deloc simplu să găsească un astfel de material de construcție în cantități mari, el nu a renunțat!

Inedit este faptul, că sticlele au fost folosite atât la fundație, cât și în calitate de cărămizi, fiind legate între ele cu un amestec special. Dar acum meșterul se poate lăuda, că datorită aerului care se află în sticlele goale, casa este caldă iarna și rece în timpul verei. Vladimir crede că această construcție va rezista cel puțin timp de 100 de ani.  Casa este superbă, iar domnul Vladimir este un adevărat maestru al meseriei sale.

Ce ziceți, v-a plăcut această construcție fascinantă? Ați fi de acord să locuiți într-o casă din sticle de șampanie? Așteptăm cu drag comentariile dvs.