Tendințele toamnei în nail art: 22 de idei interesante!

O tranziție lină în designul manichiurii de toamnă observăm în prezent. Aceasta nu are conturi și reguli clare. Toamna aceasta se poate face aproape totul, ca vara, dar într-o formă ușor modificată. O paletă într-o nuanță suculentă de galben însorit în zilele de toamnă este mai mult decât potrivită.

Culoarea galbenă vă ridică starea de spirit, creează o impresie spectaculoasă și arată bine în diferite tehnici. Sunt relevante atât tonurile deschise, cât și cele saturate, dar nu prea intense.

1.

2.

3.

Nuanțele respectabile suculente reprezintă o soluție excelentă pentru un ansamblu de toamnă. Puteți folosi roșu vișiniu sau roșu elegant, un turcoaz bogat sau ceva pe placul dvs. În orice caz, se va dovedi a arăta scump și elegant.

4.

5.

6.

Manichiura franceză în sezonul de toamnă va fi foarte relevantă, mai ales în diferite variante – de la cea tradițională la cea mai atrăgătoare și mai puțin obișnuită.

7.

8.

9.

Folosiți tonuri neutre și fine pentru ansamblurile cele mai de efect și originale. Datorită respectabilității lor, este posibil să realizați niște idei destul de îndrăznețe.

10.

11.

Una dintre tendințele toamnei este decorul cu folie. În diferite nuanțe, folia decorativă completează minunat orice compoziție, o reînvie, crește gradul de stil.

12.

13.

14.

Desenele florale frumoase și nuanțele delicate arată superb într-o singură imagine. Puteți experimenta complexitatea combinațiilor de ornamente și culori.

15.

16.

17.

18.

19.

Nuanțele verzi în combinație cu diferite palete și elemente decorative vor fi la vârful popularității în acest sezon. Un finisaj mat sau lucios vă va diversifica designul.

20.

21.

Combinațiile contrastante non-banale a nuanțelor și soluțiilor de design oferă o oportunitate pentru auto experimentare. Nu vă fie teamă să creați și să ieșiți în evidență – manichiura abstractă este în tendință acum.

22.

Manichiura perfectă pentru toamna anului 2020 este originală, atrăgătoare și expresivă. Dar, țineți cont de stilul și scopul dvs, astfel încât designul să nu să se contrazică cu impresia generală.

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!