Tendințele sezonului rece 2018-2019: 17 modele superbe a căciulilor tricotate în tehnica gradient

Moda pentru căciuli și șepci pentru iarna 2018-2019 este impresionantă. Au apărut foarte multe modele noi de căciuli stilate de culori neobișnuite. Aceste căciuli vor reuși să înveselească și să diversifice ținutele monotone de iarnă și zilele mohorâte.

Una din aceste opțiuni este o căciulă tricotată în tehnica gradient și tehnica lalo.

Gradientul – presupune o tranziție treptată a mai multor culori.

Tehnica Lalo –  este diferită de celelalte tehnici prin modelul complex, care reprezintă niște bucle, cosițe groase și serpentine.

Modele de căciuli tricotate în tehnica gradient

Căciulile executate în tehnica gradient se deosebesc printr-o combinație neobișnuită de culori și volum. Pomponul din blană se potrivește perfect acestei căciuli. Foarte bine arată această căciulă pe femeile cu pomeții proeminenți, în combinație cu orice tip de haină.

În acest sezon optați pentru setul din căciulă și fularul snood tricotate în tehnica gradient. Volumul căciulii vă permite să o purtați cu orice tip de față. În combinație cu geaca cu puf, care este actuală în acest sezon, setul din căciulă și fularul snood vor fi preferate de femeile tinere.

1.

2.

3.

În acest sezon sunt binevenite căciulile cu manșeta dublă. Căciulile cu manșetă dublă sunt universale: ele se potrivesc perfect cu o haină din blană, o geacă cu puf sau un palton de iarnă. De asemenea, acest tip de căciulă nu are restricții de vârstă, deci arată la fel de bine pe toate femeile.

4.

Încă un model popular în acest sezon este căciula în formă de ciorap cu împletitură de tip cosiță. Fetele tinere adoră acest model de căciuli. Cel mai bine arată aceste căciuli în combinație cu o geacă de iarnă cu gulerul mare din blană.

5.

Căciulile beanie rămân a fi foarte populare deja de mai mulți ani și acest sezon nu este o excepție. În esența sa acest model de căciulă se ajustează perfect pe cap, dar împletitura cu cosițe îi conferă un volum suplimentar. Cel mai bine acest model de căciulă se potrivește cu hainele în stil sportiv – costum ski sau o geacă matlasată.

Cui i se potrivește acest model de căciuli sau șepci?

Din cauza volumului său, căciulile tricotate în tehnica gradient nu se potrivesc tuturor femeilor. Arată bine pe femeile cu fața rotundă sau pătrată, dar nu se potrivesc celor cu fața alungită și îngustă.

Cu ce să combinați acest tip de căciuli?

Căciulile tricotate în tehnica gradient arată cel mai bine în set cu mănuși și un fular lung. Este important să combinați setul cu o haină aleasă cu atenție. Cel mai bine să optați pentru hainele monocromatice, astfel încât culoarea hainei să coincidă cu una din culorile setului.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Multitudinea modelelor noi de căciuli și șepci, actuale în acest sezon este impresionantă. Alegeți cu îndrăzneală o căciulă și un fular tricotat în tehnica gradient și veți fi cele mai frumoase!