Tendințele sezonului de primăvară 2020: ce îmbrăcăminte exterioară se consideră cu adevărat frumoasă?

Sezonul de primăvară începe întotdeauna cu o actualizare a garderobei noastre. Iar înainte de a face acest lucru este bine să ne informă despre tendințele noului sezon, pentru a alege îmbrăcăminte versatilă și la modă. Și în acest an vor paltoanele ușoare, colorate și cu printuri originale vor fi în tendințe. Puteți opta pentru nuanțele de bej, cafea cu lapte care uneori se pot combina cu nuanțe de neon care vor fi în tendințe.

1. 

O alternativă a paltoanelor vor fi trenciurile de piele, piele întoarsă sau din stofe impermeabile. În această primăvară vor fi în tendințe stofele metalizate, brodate și decorate cu flori.

Scurtele de piele la fel vor fi la modă, mai ales dacă vor avea elemente decorative, precum diferite tipuri de broderii. Pentru zilele mai calde vor fi potrivite cardiganele, pelerinele, jachetele și blazerele.

2. 

Îmbrăcămintea de primăvară este foarte variată, de aceea vă propunem să luați în calcul mai multe opțiuni, pentru a arăta minunat și diferit în fiecare zi.

Încercați culorile neon pentru scurtele de piele, precum și franjurile, broderiile, elementele metalice, carourile, animal print, care vă vor ajuta să arătați mega-stilate.

Jachete.

3.

Modă din această primăvară include mai multe elemente elegante pentru stilul office, dar pe care le puteți purta cu succes la serviciu sau pentru a merge la o plimbare sau la o întâlnire romantică. Sacourile albe cu broderii, nasturi, animal print sau în culori pastelate vor fi la mare căutare în această primăvară.

Denim.

 

Denimul este un element excelent și foarte versatil, iar în acest sezon scurtele din denim vor fi ultra-moderne: călduroase, mai lungi sau clasice.

Trenciul bej.

5.

Tendințele primăverii continuă să ne încânte cu modelele clasice precum trenciul bej, un must have al acestui sezon pe care-l veți putea purta atât la birou cât și pentru a ieși în oraș. Este practic, clasic și foarte versatil.

Cardigan.

6.

Cardiganele s-au remarcate întotdeauna prin modele elegante și sofisticate, fapt pentru care sunt atât de apreciate de femei. Lungi sau scurte, călduroase sau mai puțin călduroase, cardiganele sunt foarte practice și pot fi purtate cu blugi, cămașă sau switshot.

7. Jachete din piele.

În acest sezon vor fi la modă produsele din piele. Stiliștii ne sugerează că alegem pentru această primăvară jachete din piele cu detalii accentuate sau în culori strălucitoare, care sunt atât de uimitoare în această primăvară. Alegeți veste de piele, modele scurte și tradiționale de îmbrăcăminte în primăvară, sub forma unei jachete care arată minunat în fiecare set.

Pelerine și poncho.

8.

Firile mai romantice pot opta pentru pelerine elegante sau poncho care vor fi la modă în primăvara anului 2020. Acestea pot fi în culori pastelate și vor avea diferite tipuri de ornamente; vor arăta foarte chic dacă le veți purta cu fuste și rochii, completându-le cu accesorii rafinate.

Palton de primăvară.

9.

Paltonul are multe avantaje care îi permit să fie în top în fiecare nou sezon: este practic, elegant și se combină ușor cu orice piesă vestimentară. Modelele de primăvară  se deosebesc prin printuri, culori mai aprinse sau mai delicate.

Blazer.

10.

Blazerul este o piesă vestimentară de tranziție, de la palton la sacou. Este preferatul fasionistelor: puteți opta pentru culorile mai aprinse sau pastel, veți arăta minunat!

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.