Tendințele primăverii: idei de manichiură delicată pentru acest sezon

Luna martie trece și ne deplasăm cu pași rapizi spre luna aprilie, caldă și însorită, când natura va reînvia și ne va bucura cu verdele său crud și razele soarelui ne vor încălzi inimile.

Manichiura delicată este exact ceea ce avem nevoie în sezonul de primăvara. Această manichiură este, de fapt, mereu actuală, dar primăvara îi putem adăuga decor suplimentar cum ar fi, spre exemplu, motivele florale, delicate și simple.

Vă propunem în continuare 15 idei de manichiură la modă, care vor fi actuale în această perioadă.

1. Nuanțele delicate și modele feminine sunt în top în această primăvară.

2. În această primăvară este la modă manichiura simplă, delicată și feminină. 

3. Această manichiură frumoasă și interesantă ne va completa perfect ținutele.

4. Tematica plantelor este transpusă prin niște desene delicate și discrete.

5.

6. Manichiura franceză rămâne una dintre favoritele sezonului. Acest stil de manichiură nu va înceta niciodată să ne uimească datorită originalității și versatilității sale. 

7.

8. Unghiile lungi și ascuțite vor fi în tendințe și în acest sezon. Acoperire neutră este perfectă pentru orice ținută, iar modelele florale sunt mereu actuale.

9.

10. În această primăvară este în top manichiura delicată și discretă. Avantajul acesteia este că se potrivește oricărui stil și ținute, iar grația, eleganța și minimalismul nu se demodează niciodată.

11. Primăvara și vara sunt anotimpurile în care renunțăm la culorile închise și optăm pentru culorile delicate. 

12. Și nuanțele întunecate sunt actuale în acest sezon. 

13.

14.

15.

Care dintre aceste modele de manichiură v-a plăcut cel mai mult și ați dori să-l încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!