Tendințele modei pentru anul care vine: 15+ ținute îndrăznețe în nuanțe kaki

Toate nuanțele de kaki, fără vreo excepție, vor fi în mare vogă în anul 2018. Contrastele fermecătoare și combinațiile clasice își vor găsi reflectarea în personalitatea femeilor sigure pe sine și chiar romantice din fire.

Culoarea kaki are o paletă extrem de variată de nuanțe – de la verdele-maro intens și verde crud, până la bej deschis și nisipiu.

Aceste nuanțe sunt specifice vestimentației în stil military sau safari, însă, în prezent, putem observa că aceste culori se combină perfect și cu piesele vestimentare din blană, țesături, precum și pentru tot felul de accesorii.

Nuanțele de kaki alese corect pot conferi suplețe siluetei, accentua punctele forte și, de asemenea, armoniza culoarea tenului și a părului.

1. Bunăoară, un palton de lungime medie, cu croială dreaptă, de culoarea verde intens, poate fi purtat cu o pereche de cizme cu talpa joasă și leggins cu aplicații de piele.

2. Un trenci în stil military, pentru sezonul primăvară-toamnă, va arăta rafinat în combinație cu o pereche de pantaloni clasici în tonuri pastelate, o pereche de pantofi pe tocuri și o eșarfă lejeră din mătase.

3. Asemănarea dintre nuanța de kaki închis și culoarea neagră vă va conferi un aer sever. Așa poate să arate o bluză kaki închis în combinație cu o pereche de pantaloni-fustă în nuanțe de kaki maroniu. Adăugați o centură contrastantă albă, prindeți-vă părul într-un coc impecabil și imaginea unei femeie creative de afaceri este completă.

4. Din asortarea culorii kaki cu negrul se poate crea o ținută neobișnuită și extravagantă, precum cea din imagine.

5. Extrem de stilată arată combinația dintre kaki și albastru.

6. Iată un exemplu de stil sport-chic în combinație cu stilul military. O geacă kaki de-asupra unei veste din blană, pantaloni mulați negri și botine pe toc mediu.

7. O geacă cu blană se combină perfecte cu o pereche de pantaloni de piele și o pereche de papuci cu furnitură metalică.

8. Sus – kaki și jos – negru, este o combinație foarte la modă în acest sezon. De exemplu, poate fi vorba de un palton de lungime medie sau un trenci, cu cizme negre.

9. În perioada rece a anului, optați pentru piese vestimentare kaki, cu blană, în partea de sus, și o poșetă de nuanțele smaraldului pentru o înviorare a ținutei.

10. Pantaloni de culoarea nisipului cu o centură lată, completați de o bluză de mătase și botine pe tocuri, vor crea imaginea unei femei romantice, dar hotărâte.

11. O geacă de iarnă de culoarea olivei cu blană de nuanță bleu arată extrem de fresh. Acestei ținute tinerești se potrivesc de minune niște de cizme-ciorapi și o pereche de blugi skinny.

12. O fustă-șort de culoarea nisipului te duce cu gândul la safari. Această ținută va fi completată armonios de un trenci din aceeași gamă de culori și o pereche de adidași.

13. Adevăratul stil sport-chic! Jucați-vă cu contrastele: îmbrăcați un pulover oranj și blugi, iar de-asupra trageți un palton de un verde kaki intens. Completați ținuta cu o pereche de botine negre și o geantă de o culoarea contrastantă.

14. Un trenci de un verde murdar, o geantă neagră peste umăr, mocasini și blugi negri mulați – iată o ținută ce va fi pe placul persoanelor creative.

15. O rochie mulată, în nuanțe diferite de kaki, va accentua perfect atuurile unei siluete. În combinație cu aceasta, poate fi purtat un sacou negru, cu marginile în culori aprinse.

16. Adevăratul stil englezesc!

17. O ținută ideală pentru iarnă, potrivită femeilor înalte și cu picioare suple.

18. Ținută ce denotă siguranța de sine și lejeritatea!

19. Culoarea kaki se asortează perfect cu oranj sau bordo. În acest sezon puteți asorta toate aceste trei culori.

20. Un sacou scurt negru și o pereche de pantaloni evazați de culoarea kaki, cu pantofi sau botine pe tocuri – iată imaginea unei femei de afaceri dinamice.

Kaki este o culoare universală, conferă suplețe, iar nuanțele sale pot fi asortate cu orice culoare. Datorită acestui fapt, orice femeie își poate găsi combinația cromatică ce i s-ar potrivi.