Tendințele iernii 2019-2020: o imagine de ansamblu a modelelor de fustă care vor fi la modă

Care modele de fustă vor fi la modă în sezonul viitor?

Fusta din piele.

Pielea continuă să fie în tendințe, iar elementele din piele vor fi foarte actuale în orice combinație. Alegeți o fustă midi din piele și combinați-o cu o bluză frumoasă.

Fusta plisată.

O fustă plisată vă va scoate, cu siguranță, din anonimat. Optați pentru lungimea midi care este la modă și, pe lângă aceasta, este foarte practică pentru iarnă. O fustă plisată în culori pastelate va fi perfectă pentru această iarnă.

Fusta Maxi.

O fustă maxi nu este prea practică pe vreme umedă, dar o puteți îmbrăca într-o zi senină. Acest model va adăuga o notă de romantism și farmec ținutei Dumneavoastră.

Fusta cu șliț.

Designerii ne îndeamnă să nu ne ascundem frumusețea picioarelor, chiar dacă e iarnă. Puteți alege un șliț cu fermoar care vă va permite să controlați cât de mult doriți să vă dezgoliți piciorul. Iar stofa moale de lână sau bumbac gros va avea grijă nu numai de frumusețea Dumneavoastră, dar să vă țină de cald.

Fusta în carouri.

Carourile sunt prezente în toate prezentările de modă. De aceea vă recomandăm să vă cumpărați o fustă cu un imprimeu expresiv. Un pulover moale vă va completa cu succes ținuta.

Fusta din stofă strălucitoare.

Texturile lucioase și cele metalice sunt o altă tendință a acestei ierni. Designerii au inclus stofele lucioase nu numai în ținutele de seară.

Adăugați dinamism și expresivitate ținutei Dumneavoastră cu ajutorul unei fuste midi din catifea și a unui pulover mai deschis la culoare.

Apropo, combinația dintre stofele strălucitoare și încălțămintea sport continuă să fie în tendință.

Fusta cu tăietură în față.

Acest model de fustă se potrivește tuturor: femeile suple vor părea și mai feminine, în timp ce femeile robuste își vor putea ascunde unele imperfecțiuni ale siluetei.

Fusta cu volane.

Nu aveți motive, chiar dacă e iarna, să vă ascundeți sub haine multistrat. Optați pentru o fustă maxi cu volane care vă va adăuga o notă de mister și romantism.