Tendințele anului 2020 pentru doamnele de după 50 de ani: 16 modele de tunsori cu volum

După vârsta de 50 de ani observăm că pielea și părul nostru necesită și mai multă îngrijire. Buclele își pierd din volum, devenind mai uscate și mai moi.

Dar nu este cazul să ne facem prea multe griji, deoarece stiliștii moderni ne propun mai multe soluții pentru a avea un păr frumos și îngrijit.

Vă propunem câteva modele de tunsori care vă vor ajuta să arătați perfect.

1.

Tunsoarea Carre stratificată este potrivită pentru orice vârstă.

Această tunsoare, în combinație cu o colorare interesantă, va rezolva problema volumului părului, iar bretonul alungit și cărarea laterală vor modela ovalul feței.

2.

Tunsoarea Carre cu breton se potrivește doamnelor cu fața rotundă.  

Volumul la rădăcini și șuvițele de-a lungul liniei pomeților vă vor modela ovalul feței. O tunsoare în scări în combinație cu breton va crea o imagine feminină.

3.

4.

5.

Bob-Carre este soluția perfectă pentru doamnele cu părul subțire.

Părul stratificat în partea superioară și la ceafă vă va ajuta să obțineți volum fără coafare.

6.

7.

Cum obținem volum. 

Optați, în primul rând, pentru tehnici moderne de colorare precum Shatush, Ombre și Balayage, care vă vor ajuta să obțineți o coafură îngrijită și cu volum. Optați pentru un Bob sau Carre și veți obține un look modern și original.

Dacă aveți fruntea înaltă sau pomeții largi, vi se vor potrivi perfect tunsorile.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Tunsorile multistrat.

O tunsoare Shaggy sau una în cascadă va transforma imediat părul lung, care și-a pierdut din prospețimea sa odată cu vârsta, iar o tehnică modernă de colorare va oferi volum tunsorii.

14.

Tunsoarea Pixie.

Este o decizie foarte îndrăzneață, dar merită să încercați, deoarece, în combinație cu o colorare modernă, vă va întineri imediat!

15.

Tunsorile scurte necesită aranjare permanentă și va trebui să mergeți mai des la coafor, dar merită efortul, deoarece arată foarte bine.

16.

Această vârstă frumoasă este perfectă pentru a ne schimba imaginea, experimentând cu diferite tunsori. Dar vă recomandăm, înainte de a face acest pas, să vă consultați cu un coafor de încredere.