Tendințele anului 2020 : tunsori frumoase, cu lungimea până la nivelul umerilor.

Tunsoarea pe care o alegem este foarte importantă, iar lungimea medie este una foarte comodă. Dacă până acum nu ați avut curajul să vă scurtați părul, atunci este timpul să încercați!

Volum în partea de jos.

Există foarte multe tipuri de asemenea tunsori, vă rămâne doar să o descoperiți pe cea care vi se potrivește cel mai bine.

Trapez.

Această tunsoare este destul de populară la momentul actual și cel mai probabil nu va ieși în curând din modă. Femeile o aleg deoarece îmbunătățesc structura și aspectul părului și transformă forma feței.

Părul drept.

Aceste tunsori au câștigat faima cu mai mult de zece ani în urmă, fiind create de un coafor extraordinar, Vidal Sassoon. Acest stil spectaculos este preferatul multor fashioniste.

Tunsori stratificate.

Aceste tunsori sunt foarte comode și versatile, se potrivesc oricui. Dacă aveți părul des și gros la fir, această tunsoare îl va face să pară mai ușor, iar în cazul părului fin îi va oferi mai mult volum.

Tunsorile asimetrice.

Asimetria are avantajele sale, deoarece este excelentă pentru orice lungime a părului, inclusiv pentru cea până la nivelul umerilor. În plus această tunsoare va arăta perfect atât în cazul părului drept cât și al celui ondulat.

Tunsori texturate.

Aceste tunsori vă vor oferi un aspect mai relaxat, mai tineresc și mai modern.

Breton.

Tunsorile cu breton atrag atenția asupra frumuseții ochilor și veți obține, cu ajutorul acestora, un look tineresc.

Părul răvășit.

Aceste tunsori vă vor ajuta să obțineți un look vesel și tineresc.

V-ați convins de faptul că această lungime este una perfectă? Nu uitați să aveți grijă de părul Dumneavoastră, iar el, la rândul său, vă va răsplăti cu frumusețea și strălucirea sa. Discutați cu stilistul Dumneavoastră și rugați-l să vă ajute să alegeți tunsoarea perfectă. Frumusețea este o armă foarte puternică, nu-i așa?