Tendințele anului în materie de tunsori stilate

Pentru orice fată este important să arate frumos și atrăgător. Acest lucru îi conferă încredere în forțele proprii. O ținută armonioasă presupune respectarea mai multor cerințe. De exemplu, încălțăminte și îmbrăcăminte stilată, machiaj corect și tunsoare perfectă. Dacă încălțămintea o puteți alege de una singură, atunci pentru a avea o tunsoare reușită aveți nevoie de ajutorul unui profesionist. Dar înainte de toate vă propunem pentru inspirație o colecție tunsori la modă în acest an.

Tunsori pentru părul scurt

Anul acesta se poartă aranjarea cât mai naturală a părului. Puteți face o aranjare mai dezordonată sau niște bucle ușoare. Vârfurile de diferită lungime și șuvițele asimetrice transformă tunsorile clasice în unele mai îndrăznețe și mai moderne.

Una dintre cele mai răspândite tunsori este pixie. Este foarte comodă, se aranjează ușor și accentuează trăsăturile feței. Datorită faptului că există multe variații ale acesteia, pixie se potrivește pentru orice formă a feței.

O altă tunsoare preferată de amatoarele părului scurt este bob. În acest an se poartă modelul standard al tunsorii. Însă stiliștii au adăugat niște note moderne: șuvițe asimetrice, breton pe o parte, tundere în scări.

Bob cu breton asimetric – o soluție perfectă pentru femeile îndrăznețe și extravagante!

Aranjarea cărării pe o parte transformă o tunsoarea obișnuită în una romantică.

Este greșit faptul că tehnica de tundere în scări se face doar pe păr lung. Profesioniștii o pot face și pe păr scurt.

Tunsori pentru părul de lungime medie

Dacă aveți păr de lungime medie, atunci puteți aranja părul într-o mulțime de variante de la romantice la cele sobre.

Cascadă este o tunsoare extraordinară care conferă mai multă feminitate și se obține prin tehnica tunderii în straturi. Datorită acesteia părul subțire va căpăta volum și nu va necesita prea multă aranjare.

Cascada este o adevărată salvare pentru părul dens, deoarece va face să arate mult mai ușor.

Carre este o tunsoare modernă și avantajoasă pentru femeile cărora nu le place să se joace prea mult cu aranjarea părului. Carre are numeroase modele, deci poate fi purtată la orice ocazie.

Bob alungit se află de mai mult timp în topuri. Un element important pentru această tunsoare este alegerea lungimii potrivite în funcție de trăsăturile feței.

Trecere de la păr lung la scurt poate fi destul de bruscă. De aceea, vorbiți din start cu frizerul cum va arăta tunsoarea în final.

Fetelor îndrăznețe le va plăcea următorul trend – bob cu tâmplele rase. Cu această coafură sigur veți fi în centrul atenției.

Tunsori pentru părul lung

Spre deosebire de anii precedenți, în acest an va fi la modă părul în scări și cascadă care îi va oferi o textură deosebită. Prima variantă presupune o trece lentă de la șuvițe scurte la mai lungi. Cea de a doua este o tehnică de tundere doar a șuvițelor din față.

În acest an sunt la modă asimetria și buclele mari dezordonate. Dacă sunteți adepta tunsorilor clasice, alegeți cascada și nu veți da greș.

Tunsori cu breton

Bretonul schimbă orice tunsoare, iar uneori chiar și forma feței. Anul acesta se poartă breton drept sau filat, pentru tunsoarea cascadă sau carre alungit, iar pentru pixie breton asimetric.

Bretonul scurt este la fel la modă în 2017.

Alegeți varianta care vă avantajează și experimentați, nu ezitați!