Tendințe moderne în 2017: 10 haine pe care le vom purta în această toamnă

Dacă vă place să vă îmbrăcați modern, să fiți în pas cu moda, atunci atrageți atenție la această colecție de haine pentru 2017. Astfel, veți fi mereu în centrul atenției.

Haine din blană întoarsă

În acest sezon sunt la modă hainele din piele întoarsă, de tip geacă. Această haină vă va proteja de geruri, iar dacă o veți purta cu un pulover va fi mai cald și mai confortabil. Deseori, ele sunt decorate cu blană naturală sau sintetică.

Eșarfe

Moda eșarfelor revine. Aceasta poate fi legată la talie, gât sau pe cap la fel ca un batic.

Palton în carouri

Geaca de vară este înlocuită deja cu un palton elegant. Acesta poate fi purtat cu cizme scurte și fustă creion.

Centuri drăguțe

Centura este o modalitate foarte bună de a îmbogăți o ținută. Această centură viu colorată poate înfrumuseța o rochie, dar și să accentueze talia.

Cizme în culori intense

Cizmele negre sunt deja plictisitoare, nu-i așa? Da, dvs. trebuie să aveți neapărat o pereche de cizme negre, dar nu uitați să cumpărați și o pereche de încălțăminte mai vesele, mai pline de culoare. Puteți să o purtați cu un palton în culori domoale și cu blugi, astfel veți pune un accent de eleganță ținutei dvs.

Helancă

Helanca poate fi asortată cu orice haină, trebuie doar să alegeți corect accesoriile. Puteți purta un colier masiv sau o broșă mică.

Fusta cu talie înaltă

Fusta cu talie înaltă se consideră simbolul feminității, deoarece ea subliniază toate formele corpului, inclusiv talia. În partea de sus puteți purta un top sau o bluză.

Important: nu exagerați cu culoarea neagră, păstrați-le pentru întâlnirile oficiale, iar pentru o plimbare alegeți culori mai vesele.

Mănuși lungi

Mănușile lungi vă vor ajuta să vă simțiți aristocrate și pline de feminitate.

Geanta argintie

Designerii spun că în acest sezon va fi foarte populară culoarea argintie. Cu siguranță nu veți îmbrăca o rochie argintie în fiecare zi, dar o geantă argintie este perfect.

Costum din două piese

De mai bine de trei ani costumul din două piese își păstrează locul în topul clasamentului. Acesta vă ajută să aveți o ținută stilată și încredere în forțele proprii. Într-un asemenea costum puteți merge atât la serviciu, cât și la o petrecere – cu un top lucios și o poșetă pe lănțișor.

Fiți mereu la înălțime!