Tendințe în manichiură pentru anul 2020: 20 de idei interesante

Modelele pentru 2020 ne oferă o mulțime de opțiuni interesante pentru manichiura noastră.

În acest an este în tendințe culoarea roz, alegeți nuanțele care să corespundă tonului pielii și ținutelor alese. Nuanțele naturale nu-și vor pierde poziția nici în anul 2020. Adăugați un decor original și veți fi în trend.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. O altă tendință este manichiura franceză, care este clasică și, după cum se pare, nu se va demoda niciodată. Încercați diferite nuanțe, adăugați modele diferite și veți obține o manichiură perfectă. 

8.

9.

10. Compozițiile strălucitoare sunt o alegere perfectă, în special pentru iarnă. Nu vă fie frică de strasuri și glitter. 

11.

12. Manichiura cu folie argintie și aurie, în combinație cu ornamente negre, sunt acum în tendințe.

13.

14.

15. Nuanțele neutre, în combinație cu liniile clare, arată impresionant, mai ales dacă le accentuați cu elemente strălucitoare.

16.

17.

18. Nuanțele pastelate vor arăta minunat, spre exemplu, cu niște punctișoare argintii.  

19. Nuanțele de roșu, lucioase sau mate, arată mereu impresionant, mai ales în combinație cu un decor laconic. 

20.

21.

22. Culoarea albastră este un alt hit al acestui an.  

23.

După cum ați observat, gama culorilor va depinde, în 2020, de anotimpul de afară. Fiecare sezon va avea propria sa paletă. Însă designul pentru fiecare zi va fi unul clasic, minimalist. Dacă monocromul nu este opțiunea Dumneavoastră preferată, să știți că în anul 2020 vor rămâne actuale și picturile sau formele geometrice.

Unghiile bine îngrijite sunt un atribut indispensabil al unui look impecabil. Inspirați-vă din aceste idei și alegeți un design care să se potrivească stilului Dumneavoastră.

Care dintre aceste modele v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm comentariile Dumneavoastră.