Tendințe actuale: 18 modele de bluze albe, ce merită un loc special în garderoba unei femei.

În dulapul fiecărei femei moderne există lucruri care nu numai că nu ies din modă, care ne ajută să creăm niște ținute frumoase și ne salvează oricând. Diafane, gingașe și elegante, bluzele și cămășile albe vor fi mereu în tendințe, în orice sezon. Acestea sunt niște piese vestimentare versatile, care pot fi purtate la orice eveniment și pot fi asortate cu funde, volănașe sau manșete în nuanțe de negru sau gri. Per ansamblu, alegerea este una variată și, în funcție de ocazie și preferință, puteți alege modelele care vă plac și care vă avantajează.

Deși iarna bluzele pierd teren valoros în fața puloverelor groase, nu va mai trece mult și ne vom putea delecta cu cele mai frumoase topuri și cămăși.

 

Modele de bluze albe care vor fi în tendințe 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

După cum ați observat, bluza albă este un element obligatoriu al garderobei noastre de bază, potrivindu-se pentru orice ocazie. Puteți merge la munca sau pentru a vă  întâlni cu prietenii Dumneavoastră dragi.

Și pentru ca nu avem niciodată suficiente bluze, iar tendințele au și ele un cuvânt de spus de la sezon la sezon, vă recomandăm să vă diversificați outfiturile, pentru a le aduce în actualitate, optând pentru bluzele albe  care vă vor ajuta să arătați mereu impecabil.

Care model de bluză v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm comentariile Dumneavoastră!